21 Reacties

één jaar geleden

Handschoenen aan doen? Verder ff met een biotexsopje handwassen en daarna in de wasmachine stoppen. Succes voor je kleine meid :)

één jaar geleden

Oh tip voor als je handen naar poep ruiken en je wast ze oneindig maar je ruikt het nog; wassen met tandpasta! Dan ruiken je handen weer fris.

één jaar geleden

Doe je dat met blote handen?🤯 Handschoenen aan, drol in wc kieperen of in elk geval zo veel mogelijk. Gooi het daarna in een emmer sop, spoel de onderbroek enigsinds af en daarna de was in

één jaar geleden

Ik gebruik wasbare luiers dus ik heb wat ervaring 🤣 Ik draai altijd even een voorwas met Biotex en daarna gaan ze in een 60 graden was. Maar voor 1 onderbroek ga je geen was aanzetten dus ik zou ze in een emmer met een biotex sopje zetten.

één jaar geleden

Je kan misschien een zakje gebruiken om het eruit te halen. Van die luier wegwerpzakjes

één jaar geleden

Tip uit de kinderopvang….wc doorspoelen en onderbroekje in de waterstroom houden. Groot deel van de ontlasting spoelt dan al weg. Daarna idd even onder de kraan uitspoelen met water en zeep/wasmiddel (handschoentjes aan) dan is het er zo uit, als je het niet meteen doet wordt het al een stuk lastiger. Mocht er toch ontlasting aan je handen komen (niks blijft zo lang stinken als mensenpoep) en handen was met koud water anders openen je poriën en gaat de lucht er nog meer in zitten. Na t wassen even insmeren met tandpasta, de menthol neutraliseert de lucht. Daarna wel even afspoelen natuurlijk.

één jaar geleden

Ik heb via de tasjesacties van Zeeman al vele onderbroekjes gescoord. Mocht het echt te mottig zijn, gaan ze hier de vuilbak in. Verder werkt ossengalzeep goed voor hardnekkige vlekken.

één jaar geleden

De echte plak onderbroeken nog nooit geprobeerd schoon te maken. In de kliko ermee! Wees gerust het duurt maar eventjes dus heel veel onderbroeken zullen het niet zijn.

één jaar geleden

Ik heb de eerste paar steeds schoongemaakt, maar daarna ben ik nieuwe onderbroeken gaan halen bij de zeeman🙈 kostte minder moeite haha

één jaar geleden

Ossegalzeep

één jaar geleden

Handschoen aan/zakje om je hand. De echte vieze onderbroeken inderdaad weggooien, en anders afspoelen in de douche/wasbak. Dan lijkt het me niet waarschijnlijk dat je handen ervan stinken 😀

VRIEND

één jaar geleden

Onderbroek binnenstebuiten in de wc houden en doorspoelen, de "stroming" haalt dan bijna alles eruit 👌🏻

één jaar geleden

En dit is geweldig om poep, kots, biotex, vanish, etens of weetikwatvoor geur van je handen te krijgen. 😁

één jaar geleden

Spoelen met KOUD water, boenen met ossengalzeep en dan in de wasmachine

één jaar geleden

Wassen met voorwas.

één jaar geleden

Dankjulliewel allemaal! Ossengal hebben we, Biotex gaat op het boodschappenlijstje! Mijn man heeft dit lijstje inmiddels ook onder zijn neus gekregen 🤭. En inderdaad, wat een hel die geur!

één jaar geleden

Dreft afwasmiddel! Wel eerst de meeste poep proberen door de wc te spoelen dan pure dreft erop en even laten intrekken. Als het heel erg is ga ik er altijd nog even overheen met schuursponsje en dan doe ik heet water met nog wat afwasmiddel erin en daarin laten weken. Daarna id 60 was (dan spuit ik er nog weleens wat afwasmiddel op, niet teveel!)

één jaar geleden

Handig topic! En je openingspost TS vind ik hilarisch 🙈🤣🤣

één jaar geleden

Het meeste in de wc kiepen, plakgedoe eruit schrapen, in een emmertje met sop zetten, als je eraan toe bent meewassen met de 60 graden was.

één jaar geleden

Mag ik nog even zeggen dat je een topper bent dat je dit uit wilt wassen? Ik lees in meerdere reacties dat mensen de vieze onderbroek zonder pardon weggooien, daar schrik ik echt van (maar goed, ik ben dan ook van de wasbare luiers en zoveel mogelijk tweedehands spullen en kleding haha). Dus goed bezig 👍