4 Reacties

9 maanden geleden

Deken diagonaal en dan aan beide kanten helemaal onder het matras instoppen.

9 maanden geleden

Wij hebben een tijdje slaapzak en deken gedaan zodat hij kon wennen maar geen koud had. Nu was dit wel winter dus makkelijker qua temperatuur. Intussen slaapt hij met dit weer ook graag zonder deken maar heb wel wat dunne katoenen pyjamaatjes met voetjes gekocht bij de h&m zodat hij altijd wat aan z’n voetjes heeft ook (en ze zien er weer even als een kleine baby uit 🥺)

9 maanden geleden

Mijn zoontje heeft van begin af aan op de opvang (vanaf 10 maanden) onder een dekbed gelegen. Al lag hij tot kort geleden altijd in een tuigje vast in de wandelwagen en kon dan dus niet ronddraaien om onder de deken te komen. Thuis sinds hij ruim een jaar was onder een verzwaringsdeken. Hier rolt hij vaak onderuit wanneer hij eenmaal slaapt. De verzwaringsdeken was erg eng om mee te beginnen, vooral dus ook vanwege het gewicht (2 kg deken) en de eerste nachten sliep ik zelf zowat niet 😅 Maar goed, inmiddels is mijn zoontje twee jaar en kiest elke keer met naar bed brengen zelf of hij zijn verzwaringsdeken en/of fleecedekentje wil hebben (of niks, maar dat kiest hij zowat nooit) In de loop van de nacht draait hij zich eronderuit en eindigt hij naast of op zijn deken. Problemen om zijn knuffel niet te kunnen vinden, hebben denk ik niks te maken met de deken. Soms gaat het hier een week goed zonder dat hij zijn knuffel kwijt is en dan ineens weer nachtenlang meerdere keren. Ik zou het gewoon eens proberen wanneer hij er zelf zo om vraagt 😊

9 maanden geleden

Ons zoontje is met 2 jaar en 3 maanden overgegaan op een peuterbed. Toen gelijk de slaapzak eruit en dekens gebruikt. Het draaien in bed is toen ook eigenlijk opgehouden.