16 Reacties

9 maanden geleden

Zoals een wegwerpluier alleen gooi je deze niet weg en was je de luier na ieder gebruik. Het houdt dus geen plas tegen, wel poep. Maar dat is ook zo bij wegwerpluiers.

9 maanden geleden

Leuk cadeautje! Zwemluiers nemen altijd enkel ontlasting op, urine gaat er sowieso doorheen, net als hij wegwerpluiers. Deze ziet eruit alsof het allemaal wel binnenboord blijft en is dus geschikt. Thuis uitwassen mocht er inderdaad een 2e boodschap worden gedaan :)

9 maanden geleden

Leuk cadeau! Wij gebruiken ook een herbruikbare. Sommige mensen doen er nog een zwembroekje overheen, maar ik vind dat getob en omdat het al een leuke print is, is het gewoon ook gelijk z’n zwembroek 🤭

9 maanden geleden

Mijn kinderen hebben nog nooit in een zwemluier gepoept. Wij hebben altijd wasbare van splash about. Helaas wel in bad..... 😆😱

9 maanden geleden

Leuk cadeau! Wij gebruiken ook een herbruikbare. Sommige mensen doen er n ...
Hier ook idd! Super handig en milieuvriendelijk.

9 maanden geleden

Wat een goed cadeau van oma!

9 maanden geleden

Hebben wij ook, hele fijne zwembroek! Nog geen poepongeluk in gehad, gewoon zo aan doen zonder iets eronder of erover. Heb nog nooit gezien dat een kleine poepte tijdens zwemmen

9 maanden geleden

Een wegwerp zwemluier neemt inderdaad ook niks op. Dat zou niet kunnen, want dan zou die zich meteen vol zuigen met zwembad water. Het is niet meer dan een barrière die de poep binnenboord houdt, zodat het niet het zwembad in drijft 😜 Plas gaat er langs. Een wasbare variant doet hetzelfde, alleen gooi je die in de wasmachine ipv de prullenbak.

9 maanden geleden

Reactie op TommieNic2021

Hebben wij ook, hele fijne zwembroek! Nog geen poepongeluk in gehad, gewoon ...
Mijn zoontje heeft dit wel 1x gedaan! Het kan dus zeker wel 🫢

9 maanden geleden

Zeker betrouwbaar! Ik heb geen ervaring met dit merk maar onze dochter heeft wel eens in de wasbare zwemluiers gepoept, bleef altijd netjes binnen de luier ondanks dat het vrij dun was. Als hij vies is in een plastic zakje doen en thuis even uitspoelen en dan in de was, of in het geval van een vaste keutel kun je het zo in de wc kiepen. Wel handig om er 2 te hebben voor het geval dat, zeker als je langer gaat zwemmen, dan kunnen ze altijd een schone aan

9 maanden geleden

Wij hebben er 1 van lassig en heel tevreden over.

9 maanden geleden

Ja zeker betrouwbaar, 3 kinderen in de zwemluiers gehad nog nooit poep in 't zwembad gehad. Enkel met vloeibaar poep blijft het niet echt erin. Maar das met wegwerpluiers nog minder het geval aangezien die nog minder strak aansluiten dan zwemluiers. Dus zwemluiers zijn imo altijd hygiënischer.

9 maanden geleden

Reactie op Pufje94

Een wegwerp zwemluier neemt inderdaad ook niks op. Dat zou niet kunnen, wan ...
Klopt! Bij beide moet je er alsnog snel bij zijn en verschonen. Dus altijd op de luier blijven letten!

9 maanden geleden

Reactie op Sa--696

Klopt! Bij beide moet je er alsnog snel bij zijn en verschonen. Dus altijd ...
En niet slim denken te zijn door de luier voor het zwemmen thuis alvast aan te trekken 🫠

9 maanden geleden

Heel handig! Ik neem er altijd 2 mee, zodat het zwemfeest niet direct over is, als er een nummer 2 is gedaan. Vieze/natte neem ik altijd mee terug in zo'n wetbag. Ideaal!

9 maanden geleden

Die werkt gewoon als een zwembroek. Het verschil is dat de zwemluier potentiële poepies binnenboord houdt. Plas laat het gewoon door, water opzuigen is namelijk niet zo’n succes als je in water gaat. Het is alleen om poep op te vangen. En je stopt ‘m gewoon in de was.