6 Reacties

2 jaar geleden

Het is geen pretje. Of je hebt iemand die jouw kindje de hoofd kan vasthouden. Om een swab door de neus te halen. En anders plat leggen. Dat jij met de ene arm het hoofdje vast kan houden. En met de andere hand een swab kan uithalen. Heb het ook bij m’n kinderen zo moeten doen helaas. Veel beterschap nog.

2 jaar geleden

Wij hebben met zelftesten en bij de GGD getest. De GGD deed in z'n wang en een heel kort stukje in z'n neus. Dus nu doe ik dat zelf ook zo. Inderdaad zoals hieronder wordt gezegd, dat je man eventueel je zoontje vasthoudt en jij snel het in z'n neus doet. Wij moesten vooral letten op z'n snelle handjes. Succes en beterschap!

2 jaar geleden

Ik heb pas bij da drogist een paar zelftesten gekocht waarbij ze (sorry voor onfris verhaal 🙈) in een zakje kunnen tuffen en je daar mee kan testen. Daar waren mijn kinderen heel blij mee. Mijn jongste is 2. Ik moest het even voor doen en toen vond hij natuurlijk heel leuk om na te doen. Maar bij 1,5 is wel echt heel lastig lijkt me. Ik weet niet of dat al gaat lukken... Maar anders kun je het beter samen doen. Anders word zo'n gevecht...

2 jaar geleden

Lees even goed de instructies van je test. Daar staat als het goed is op hoe je het bij kleine kindjes moet doen. Bij de testjes die ik heb hoef je niet diep in de neus maar je moet wel even goed 5x rondom vegen zegmaar. Beide kanten. Mijn dochter van 4 vind het prima. Baby van 5 mnd pas ook gedaan, die vond het wattenstaafje maar niks, maar niet heftiger dan neusspray of überhaupt haar neusje poetsen.

2 jaar geleden

Stokje van de zelftest hoeft niet zo diep gelukkig. Even beetje in beide neusgaten roeren en klaar. Nu scheelt heeft denk ik wel dat ik eigenlijk altijd al met een wattenstaafje m'n dochter haar neus schoonmaak wanneer ze verkouden is. Dus die deinst niet zo terug van zo'n stokje.

2 jaar geleden

Ik zag van de week bij de etos zelftest lolly’s? Misschien ook nog een idee. Wij hadden even snel in zijn neus gedaan(niet een zo diep) en bij ons was die positief. Maar dat hadden we ook verwacht.