3 Reacties

4 jaar geleden

Ik had het zelfde. Ook via de huisarts loratadine gekregen. Totdat ik de bijsluiter las schrok ik wel. Apotheek gebeld en die hebben het helemaal uitgezocht mocht wel gewoon. Zegt ze van wanneer is de bijsluiter die er in zit. Blijkbaar was de bijsluiter van 2012. Loratadine werd als eerste aangeraden bij de zwangerschap en daarna cetrizine.

4 jaar geleden

Ik heb een zelfde type medicatie mijn gehele zwangerschap geslikt (geen hooikoorts, wel veel allergieën. Dus slik elke dag een antihistamine pil). Overleg gehad met de huisarts én gynaecoloog. Deze gaven aan dat het prima was om door te slikken. De apotheek daarentegen sputterde hard tegen toen ik de medicatie op kwam halen, zwanger en al. Beetje gek dus, maar naar het advies van ha en gyn geluisterd. Google ook even antihistamine en zwangerschap! Er is veel onderzoek naar gedaan naar is gebruik van loratadine en en cetrizine, uitslag; kan geen kwaad :)

4 jaar geleden

Fijn om zo snel van jullie beiden te horen! Was ondertussen aan t google en zag dat inderdaad staan dat het wel kon maar toen ging ik weer twijfelen. Fijn om te horen, hopen dat deze helpen