201 Reacties

2 jaar geleden

Hee, onze zoon heeft er ook 1 aan. Zeker warm genoeg nog. Het pak is niet dik, maar blokt wind en regen. In combinatie met een mutsje ideaal, want de capuchon is hier veelste groot en gaat anders voor zijn ogen zitten. Ook handig is boord bij de handen, waardoor ik nog geen handschoenen gebruik

2 jaar geleden

Omdat hij helemaal dicht is houd hij veel warmte vast. Nu kunnen ze er nog zo in, wordt het kouder doe ik een extra vest erbij aan. O en tip... de boortjes bij de laarsen over de laarsen heen en niet erin, anders loopt het water van de plassen zo de laarsen in😅

2 jaar geleden

Hee goedemorgen, Onze zoon heeft m ook. Perfect! Wij hadden hem aangeschaft omdat hij ook nog kroop en dus ijskoude knieën benen had. Maar dit pak is niet stuk gegaan tijdens kruipen en heerlijk warme benen. Nu loopt hij inmiddels al een aantal maanden en speelt hij hier eigwlijk altijd in als hij buiten speelt. Ik doe hier wel een vestje vaak onder. Zit fleece van binnen maar is zo dun. Dus voor de winter lekker een dik vest er onder. Echt je geld waard! Ik had een maat groter gekocht want bij enkels en polsen zit er heerlijk elastiek waardoor het pak prima te doen is in een maatje groter. Duurt weekje voordat je het binnen hebt, komt uit buitenland.

2 jaar geleden

Nu nog wel. Maar als je een maatje groter besteld kan je er in de winter een dikke trui en gevoerd broekje onder doen.

2 jaar geleden

Hey, Onze zoon draagt ook de pakken van Ielm. Ik heb er een stuk of 3 gehaald voor hem in verschillende maten! Wij gaan eind dit jaar (als het allemaal nog kan) op vakantie en daar is het meestal rond die tijd best koud maar met een trui of vest eronder kan hij lekker bewegen en spelen in zo'n pak! Moet wel zeggen dat hij bij mijn zoon wel groot uitvalt.

2 jaar geleden

Bedankt ! Klinkt goed. Ze heeft nu maat 80, maar gaat met sommige kleding al richting 86. Moet ik dan voor 86 gaan, of is 92 wel te doen ? (Zou mooi meegenomen zijn als ze hem volgend jaar ook past natuurlijk, maar moet ook weer niet zo groot zijn dat ze hem nog niet aan kan)

2 jaar geleden

Bedankt ! Klinkt goed. Ze heeft nu maat 80, maar gaat met sommige kleding a ...
Ik zou dan 92 doen, zeker voor de extra laagjes. En door elastiek bij benen en armen zit t daar ook wel goed

2 jaar geleden

Onze dochter heeft geen overall maar zo'n softshell broek van ielm. Overalls zitten bij haar altijd strak in het kruis omdat ze een relatief lang lijf heeft. Maar dan heeft ze dus wel gewoon lekker haar eigen winterjasje aan. Die broek is wel ideaal omdat madam nogal eens in de plassen stampt of plots in een plas besluit te gaan zitten 😂 Het is tijd kwaliteit, ze blijven lang netjes!

2 jaar geleden

Reactie op Mjk86

Onze dochter heeft geen overall maar zo'n softshell broek van ielm. Overall ...
*fijne kwaliteit

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem Nr Zoveel

Ik zou dan 92 doen, zeker voor de extra laagjes. En door elastiek bij bene ...
Dank je !

2 jaar geleden

En nu de vraag...welke moet ik nou nemen ? 😅 ik neig naar de blauwe. En heeft iemand die muts ? Is dat wat ? Ik vind het erg schattig uitzien

2 jaar geleden

En nu de vraag...welke moet ik nou nemen ? 😅 ik neig naar de blauwe. En h ...
Ikzelf kies altijd donkere kleuren zodat ze minder snel vies lijken 😅 heb dit patroontje zelf dus in donker groen 😅 ook na wassen blijf je bij de lichte patronen eventuele slijt en vieze vlekken beter zien. Mutsjes heb ik geen ervaring mee

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem Nr Zoveel

Ikzelf kies altijd donkere kleuren zodat ze minder snel vies lijken 😅 heb ...
Ooh vies maakt me niet zo uit, maar wel slim idd met donkere kleuren. De donkergroene niet gezien trouwens..toch nog eens kijken

2 jaar geleden

Houd er wel rekening mee dat deze pakken bij de rits niet waterdicht zijn. Dus iets eronder is wel prettig als ze bijvoorbeeld door de sneeuw gaan rollen. Zelf verder ook erg tevreden hierover. En inderdaad maatje groter bestellen.

2 jaar geleden

Bedankt voor de tips ! Ik heb hem binnen. Erg blij mee. Toch een 86 gekocht, want las dat hij best groot valt. Goede keus, want hij is wel erg ruim nog haha.

2 jaar geleden

Bedankt voor de tips ! Ik heb hem binnen. Erg blij mee. Toch een 86 gekocht ...
Is die warm?

2 jaar geleden

Hier de nieuwe ook weer binnen 😄

2 jaar geleden

Reactie op MamavanNova

Is die warm?
Ja redelijk wel hoor. Het is softshell. Voor nu heerlijk, misschien in de winter met een extra dikke trui er onder of een jas.

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem Nr Zoveel

Hier de nieuwe ook weer binnen 😄
Die zijn tof 🤩

2 jaar geleden

Mijn dochtertje heeft ook zo'n lekker pak. Wat doen jullie eronder qua kleding ? Gewoon de dagelijkse kleding en dan ook een jasje of dat niet ?