8 Reacties

9 dagen geleden

Kan ik haar op dit moment niet veel bieden **

9 dagen geleden

Ik kan mij nog wel herinneren dat onze dochter dit ook wel heeft gehad. Ze gaan steeds meer beseffen.. en ik merk nu aan onze dochter die ruim 2.5 is dat zij ook merkt dat er iets dat gebeuren. Ik ben nu 37 weken in verwachting van een tweeling. Ze krijgen onbewust wel mee dat er iets gaat gebeuren.. de meeste kindjes zijn na 5 minuten weer stil en gaan lekker spelen. Maar met je eigen hormonen erbij valt het niet altijd mee om dan afscheid te nemen inderdaad.

9 dagen geleden

Reactie op LWW

Ik kan mij nog wel herinneren dat onze dochter dit ook wel heeft gehad. Ze ...
Ja, ik denk dat ze het al wel door heeft. Ze is extreem bezig met haar popjes en flesjes geven, speentje in. Op de opvang alleen maar bezig met de babys. Miss is ze er te bewust van? Kan dat.op die leeftijd?

9 dagen geleden

Ja hier nog een! Dochter van 2,5 jaar gaat vanaf begin af aan al 2 dagen naar kdv, van 8 tot 16u. Vrijwel altijd goed gegaan, zwaaien, gelijk spelen etc. Meermaals verbaasd geweest dat dat zo makkelijk ging. En opeens 2-3 maanden geleden bij het wegbrengen huilen, thuis vooraf al zeggen 'wil niet naar kindjes' of 'blijf bij mama he'...met huilen erbij ook. Heeft een week of 5-6 geduurd en opeens was het weer over 🤷🏼‍♀️ Ik gok dat het een fase is geweest, ze kan opeens ook weer veel meer, praat weer een stuk duidelijker en vraagt ook meer gericht wat gaan we doen, ga ik naar kindjes, wie gaat mij brengen/halen? etc.

9 dagen geleden

Reactie op NovemberBaby2020

Ja hier nog een! Dochter van 2,5 jaar gaat vanaf begin af aan al 2 dagen na ...
Aah een fase dus! Ja hier kan ze zichzelf ook steeds beter uitdruken. Zal er ook wel mee te maken hebben.

9 dagen geleden

Ik herken het zelf (nog) niet want mijn zoontje is jonger dan jouw kindje, maar ik hoor het van andere moeders met kinderen van die leeftijd wel vaker. En ik kan me voorstellen dat ze ook reageert op de zwangerschap (misschien vindt ze het spannend zonder precies te weten wat ze nou eigenlijk spannend vindt).

9 dagen geleden

Reactie op Evilina357

Ja, ik denk dat ze het al wel door heeft. Ze is extreem bezig met haar popj ...
Ik herken dat heel erg! Toevallig heeft onze dochter toen ze 1 werd 2 poppen gekregen, eigenlijk nooit naar omgekeken. En sinds een paar maanden moeten ze steeds samen in de poppenwagen en samen slapen.

9 dagen geleden

Kan goed een fase zijn hoor, mijn beide kinderen hebben dat ook wel eens gehad, dat er uit het niets opeens weer gehuild werd, op verschillende leeftijden. Ging ook altijd weer over.