5 reacties

één maand geleden

Werk op een kdv met peutertjes, en zindelijk maken vind ik heel leuk! Aanbieden en zelf mogen kiezen werkt vaak het beste. Zou hem lekker laten staan en aanbieden en misschien wil ze het weer binnenkort! En vooral ook dat ritueeltje blijven houden met het boekje.

één maand geleden

Reactie op Nienkexo

Werk op een kdv met peutertjes, en zindelijk maken vind ik heel leuk! Aanbi ...
Dankjewel! Wil het vooral niet verpesten ;) Zal hem laten staan. Meestal doe ik haar luier uit en vraag ik of ze er op wil. Dan rent ze alleen altijd snel naar de kast waar haar luiers staan. Dit gaat al twee weken zo, dus vandaar dat ik me af vroeg waar ik verstandig aan doe. Misschien ook maar eens een boekje over het potje bestellen om te lezen. Bobbi op het potje ofzo nu

één maand geleden

Reactie op Loon_21

Dankjewel! Wil het vooral niet verpesten ;) Zal hem laten staan. Meestal do ...
Zonder de 'nu' helemaal achteraan 😂 dat ging even mis

één maand geleden

Hier wilde ze een tijdje graag op de pot, ineens niet meer. En nu heeft ze de brilverkleiner ontdekt en wilt ze elke keer proberen. Het lukt nog niet maar ze vindt t geweldig. Zegt tssss en klaaaaar. En t wc papier is voor haar neus vindt ze om vervolgens te blazen met haar mond aka snuiten 🤣 Dus je kan ook kijken of ze de verkleiner niet interessanter vindt?

één maand geleden

Reactie op Loon_21

Dankjewel! Wil het vooral niet verpesten ;) Zal hem laten staan. Meestal do ...
Ah ja snap ik! Misschien kan je met haar oefenen met luier broekjes zelf aan en uit doen, dan maakt dat het misschien weer interessant! En dat is zeker een boekje waar ze het weer ziet. Mag ik eens in jou luier kijken is er ook zo een, volgens mij heet die zo :)