122 Reacties

茅茅n maand geleden

Hey, Wij geven mijn dochter boterhammen mee en beleg naar keuze. Een koekje voor tussendoor voor na de fruit. Dus een stuk gesneden fruit . Ik zou alleen even bij de school vragen of hun bijv een banaan doen openmaken. Ik geef mijn dochter knijpfruit mee want eet heel slecht vast fruit. En een drinkfles met drinken. Je kan het ook gewoon aan school vragen. Bij onze dochter op school moet ze bijv een soort placemat/doek meebrengen waar ze hun brood op moeten leggen

茅茅n maand geleden

Hier altijd brood en fruit mee. Soms ipv fruit groente, zoals komkommer of snoep tomaatjes.

茅茅n maand geleden

2 broodjes, 1x hartig, 1x zoet. (Mag hij zelf kiezen.) Kleine krentenbol. Fruit (appel, banaan, aardbeien of druiven, net wat we hebben)

茅茅n maand geleden

2 boterhammen, 1 hartig 1 zoet. Bakje met fruit en een bakje met groente

VRIEND

茅茅n maand geleden

Ochtend: fruit 2 soorten en koekje/zelfgemaakte cake oid Lunch: wortels, snoeptomaatjes, komkommer Andere vakje appeltje/mandarijn/druiven combi soms wat anders 1 brood, 1 koekje/cake, kaas sticks, dadels, kipfilet of worst gesneden aan zo鈥檔 leuke prikker

茅茅n maand geleden

Mijn dochter gaat sinds januari naar school. Zij krijgt tot nu toe mee: 2 hartige boterhammen Paar komkommerplakjes of tomaatjes Als snackje een krentenbol, rijstwafel met beleg of wat dadels Fruit in een apart bakje Beker water

茅茅n maand geleden

Fruit moment is een klein bakje vol (kleine appel past) Lunch een bruin bolletje met hartig of zoet en dan in 4 stukken gesneden (eet blijkbaar sneller 馃し). Of 2 mini krentenbollen. Daarbij kaasblokjes of komkommer of tomaatjes of paprika of fruit wat niet in dr fruit bakje paste. En 1 drinkbeker water. Op vrijdag hebben ze geen lunch op school, wel "fruit" moment waarbij ze per uitzondering ook iets anders mogen. Dan krijgt ze meestal een prote茂ne reep en een pakje suikervrije taksi, altijd feest 馃ぃ

茅茅n maand geleden

We hebben 1 zoon die ondertussen op de middelbare zit. Maar we hebben van alles mee gegeven. Ook left overs die vanuit het vuistje gegeten konden worden Incl. Wraps met gezond beleg, pannekoekjes, broodjes krentenbollen, Turks brood met van alles erop en altijd fruit en groenten. Koek mocht niet (schoolbeleid) En tegenwoordig wordt er op de basischolen in onze directe omgeving de lunch verzorgd door een ondernemer die deels gefundeerd wordt door de overheid. In groep 7 en 8 heeft mijn zoon daar een warme groente maaltijd. tussen de middag gekregen.

茅茅n maand geleden

Voor onze dochter: - voor het fruitmoment; een stuk fruit (meestal appel/peer) - voor de lunch; een bruine boterham met zuivelspread en een paar plakken komkommers. Als ik de reacties lees, is mijn dochter een kleine eter 馃槀

VRIEND

茅茅n maand geleden

Reactie op Rianneee16

Voor onze dochter: - voor het fruitmoment; een stuk fruit (meestal appel/pe ...
Ik besef me juist dat mn zoontje best veel eet als ik zo lees 馃槀 en hij is zooo slank nog.. van mij mag er meer in馃き

茅茅n maand geleden

2 broodjes met kaas/pindakaas/vleeswaren soms zoet beleg. In die kleine bakjes (mepal trommel) vaak wat komkommer en wortel. En dan wat ongezoute/ongebrande noten er nog in. Fruit krijgt ze apart mee

茅茅n maand geleden

Het is vooral handig als je kindje het helemaal zelfstandig kan opeten. Dus zorg bijv dat hij zelf het bakje open en dicht kan doen en geef geen mandarijntjes mee als hij dat niet zelf kan pellen. En verder鈥ewoon wat hij thuis ook tussen de middag eet? Plus eventueel nog iets extra als hij meer honger heeft?

茅茅n maand geleden

Check bij de school wel even het lunchbeleid. Scholen met een gezond eten beleid willen bijvoorbeeld vaak niet dan je zoete drankjes of koekjes meegeeft. Je kunt eigenlijk gewoon meegeven wat hij normaal ook eet als hij thuis is, maar dan wel op een manier dat hij zichzelf ermee kan redden.

茅茅n maand geleden

Hier doen wij altijd 2 broodjes met wisselend beleg, rauwkost en een knijpkwarkje. We gebruiken de Mepal Cube.

茅茅n maand geleden

Reactie op Marleen-24

Fruit moment is een klein bakje vol (kleine appel past) Lunch een bruin bol ...
Een prote茂ne reep als in barebells??

茅茅n maand geleden

Twee boterhammen: 茅茅n met pindakaas en 茅茅n met (vega) worst of kaas, vaak een stuk komkommer en een beker melk. Voor de kleine pauze fruit en een fles water.

茅茅n maand geleden

O, wat ben ik blij met de reacties hier! Ik lees alleen maar overal en nergens dat je brood leuk in sterretjes moet snijden en god mag weten nog meer. Gelukkig mag het broodje pindakaas dus nog.

茅茅n maand geleden

Wij hebben zon mepal broodtrommel. Past precies, 2 boterhammen aan de ene kant, fruit in het bakje. Fruit gooi ik soms wat rozijntjes, olijven, nootjes of kaas bij in.

茅茅n maand geleden

Voor de lunch: - 1 boterham met waar ze zin in heeft (pindakaas, kipfilet, zuivelspread oid) - beker melk Voor het fruit: - beker dixap of ranja - fruit (druiven, aardbeien, banaan, mandarijn) En ik doe er nog een paar mini koekjes bij in.

茅茅n maand geleden

wat geven veel mensen hier koekjes mee, of zelfs cake! dat zou bij ons echt niet mogen. wij geven voor het 10 uurtje fruit mee en voor de lunch 2 boterhammen fruit en groente.