14 Reacties

één jaar geleden

Als je minstens 2 weken te voren zit en een pakje wil voor weinig zeg ik SHEIN. Wij hebben dit op het oog voor een bruiloft van volgend jaar. Twijfel je tussen de maat neem er dan meer. Retouren is gratis voor 1 zak van dezelfde bestelling. Heb al zoiets gekocht dit is echt leuk spul. Voor weinig. Preppy Chevron strepen Sets voor baby's Boog Voorpand met Knoopjes Ik heb geweldige producten ontdekt op SHEIN.com, kom ze bekijken! https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appsharejump?lan=nl&share_type=goods&site=andshnl&localcountry=nl&currency=EUR&id=8016172&url_from=GM7251401248717647872

één jaar geleden

Ik zag deze gister en vond het zo onwijs lief! https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.1061061001.html

één jaar geleden

Bij de We!

één jaar geleden

Wat voor iets zoek je? Ik zou zelf gewoon een leuke broek en een overhemdje zoeken, die pakjes vind ik wat té en wat oude-mannerig. Maar misschien is het wel jouw smaak. Esprit en Name it hebben vaak leuke overhemdjes, Tumble 'n Dry ook.

één jaar geleden

één jaar geleden

H&M heeft ook leuke betaalbare pakjes met een strikje.

één jaar geleden

Wij hebben binnenkort een bruiloft van mijn zusje. Onze zoon is dan ruim 22 maanden (maat 86/92). Bij lekker weer krijgt hij een beige korte broek aan en een poloshirt (kaki of wit met een dierenpatroon). Bij minder weer gewoon een lange broek (waarschijnlijk bruin). Dit hebben we gewoon in de kast liggen. We hebben via bol.com bretels met een vlinderstrik gekocht. Kostte nog geen € 10. We hebben wel gekeken naar nieuwe, nette, kleding (H&M, C&A, Wehkamp, Bonprix, enz.) maar dat gaat hij met deze maat niet nog een keer dragen. En een broek en shirt heeft hij wel en vinden wij net zo leuk. De bretels en vlinderstrik zijn verstelbaar en zou hij nog wel een paar jaar moeten kunnen passen (mochten het nog eens nodig zijn). Misschien heb je zelf ook nog leuke items in de kast die je met iets nieuws, goedkoops, kan combineren. Of mischien kan je iets lenen van vrienden🤷‍♀️ Veel plezier!

één jaar geleden

Wij hebben wat bij H&M besteld: https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0942637001.html Ik vond dat ze daar heel veel leuke dingen hadden. Mooie broeken en overhemden en dan bretels erover.

één jaar geleden

Ik lees even mee

één jaar geleden

Wij hebben volgende week een bruiloft en heb een leuk setje gekocht bij de C&A

één jaar geleden

Dottig.com heeft hele leuke setjes vind ik.

één jaar geleden

Wij hadden de bruiloft van de broer van mijn vriend enkele weken geleden. Wij hebben een mooi overhemdje bij Prenatal gekocht en hadden nog een bruine broek van een kerstoutfit liggen. Daaroverheen een vestje dat echt een uur voor aankomst is gekocht, kon echt niks anders vinden dan deze. Stond verrassend leuk! En witte sneakers eronder.

één jaar geleden

Mijn zoontje had een mooie jeans aan van Name-it met een wit overhemd en daar over een gilet met een blazer van de WE. En natuurlijk een mooie sneaker erbij