6 Reacties

10 maanden geleden

Oh meid, laat het los. Net als thuis, wijst het zichzelf. Je kan alles van tevoren bedenken maar het komt toch niet zo uit. Kinderen slapen door meer heen dan je denkt dus die middagslaapjes komen echt wel goed.

10 maanden geleden

Reactie op Karindg

Oh meid, laat het los. Net als thuis, wijst het zichzelf. Je kan alles van ...
Dankjewel 🫶🏼🫶🏼

10 maanden geleden

We hadden ook eens spelende kinderen als buren bij het middagslaapje. Hebben toen de ruis aangezet op spotify dat was wel voldoende. Verder als iemand gaat douchen is dat op de camping 10 min, dan pak je ervoor of erna wat nodig is of je neemt de peuter mee/ houdt hem even met 1 oog in de gaten. Maar een kindje ontvoerd? Nooit gehoord, heftig zeg!! Slaapt de peuter in een aparte cabine? Slotje zou ik niet doen hoor!

10 maanden geleden

Denk dat veel wel goed komt maar sommige dingen zijn wel handig om mee te nemen ☺️

10 maanden geleden

Bij ons gaat de vakantiemodus aan en het loopt zoals het loopt. Slaapt ze, fijn. Slaapt ze niet, ook prima. Verder gewoon doen zoals thuis. Daar zet je haar ook niet in een stoel als je even wat gaat pakken toch? Niet te druk maken en gewoon genieten! Ik vind het heerlijk om te kamperen met onze meid van nu 2,5. Ze geniet van het buiten spelen en buiten zijn, dus geniet ik volop mee!

10 maanden geleden

Hey, Voor alles omtrent vakantie hebben wij een vakantietopic gemaakt https://community.24baby.nl/forum/mama-jij/het-grote-vakantie-topic-yoa19d?page=1 Dit doen we om allemaal dubbele topics te voorkomen. Ik wens je alvast een zonnige vakantie toe ! Liefs, Jaleesa|Moderator