11 Reacties

10 maanden geleden

Deksel eraf laten? Het groene dus. Gewoon enkel de witte deksel met de gaatjes erop draaien.

10 maanden geleden

Ze moeten bij deze beker inderdaad 'bijten' op de rand om er uit te kunnen drinken. Dus het is niet heel gek dat dit gebeurd. Je zou kunnen kijken of hij al zonder het groene er uit kan drinken of naar een rietjesbeker kunnen overstappen. Dat is beide uiteindelijk ook beter voor de mondmotoriek.

10 maanden geleden

Reactie op AL10

Ze moeten bij deze beker inderdaad 'bijten' op de rand om er uit te kunnen ...
Huh bijten? Onze dochter zuigt gewoon aan de munchkin en drinkt dan prima

10 maanden geleden

Reactie op 💙m💗

Huh bijten? Onze dochter zuigt gewoon aan de munchkin en drinkt dan prima
Ja, ze moeten eigenlijk hun bovenlip wat tegen het groene in dit geval aanduwen om er voor te zorgen dat er wat uit kan komen en dan kunnen ze zuigen zeg maar. Dus soort van bijten, zo kreeg ik het in ieder geval uitgelegd van het cb. Met ook erbij dat het voor de mondmotoriek dus niet de beste manier van drinken is. Probeer maar eens, als je je vinger er op duwt dan komt er veel makkelijker drinken uit dan wanneer je alleen zuigt.

10 maanden geleden

Dan zou ik een ander soort beker gaan zoeken voor je kleine

10 maanden geleden

Reactie op AL10

Ja, ze moeten eigenlijk hun bovenlip wat tegen het groene in dit geval aand ...
Ja klopt maar onze dochter drukt haar bovenlip stevig aan inplaats van dat ze bijt , nu drinkt ze voornamelijk uit een rietjes fles en krijgt ze alleen bij de lunch haar koude koemelk uit de munchkin

10 maanden geleden

Wij hadden de oefenbeker van Philips Avent. Ik geloof niet dat deze nog nieuw te krijgen is. Maar er zijn vast vergelijkbare bekers op de markt. De bovenkant van de beker is van hard plastic en kan niet stuk gebeten worden. Bij ons op de opvang hadden ze deze beker ook (dan moet het wel goed zijn 😅). Dus zo’n beker kun je ook overwegen.

10 maanden geleden

Als je je bovenlip er tegenaan duwt komt er drinken uit. Ik heb een paar bekers die 4 jaar gebruikt zijn (2 kinderen) en nog als nieuw eruit zien. Ik zou voor nu de siliconen bovenkant eraf laten. Misschien kan je al uitleggen/voordoen dat bijten niet nodig is. Ik weet niet hoe oud je zoontje is, maar bij een camelbak is het juist de bedoeling dat je op het rietje bijt. De rietjes zijn los te koop. https://www.bergfreunde.nl/camelbak-kids-eddy-14oz-i-drinkfles/?aid=b9a1fbe1c6ea509097248304374b0b2e&pid=10004&bfgb=false&gad_source=1&wt_mc=nl.pla.google_nl.18129086816..

10 maanden geleden

Reactie op 💙m💗

Ja klopt maar onze dochter drukt haar bovenlip stevig aan inplaats van dat ...
Fijn dat je dochter het door heeft!! Er zullen denk ik vast nog zat kindjes zijn die wel hun tandjes gebruiken ervoor. En het duwen met bovenlip of tandjes is niet de beste manier van drinken, dus goed om de beker niet de hele dag door te gebruiken 🙂

10 maanden geleden

Reactie op AL10

Fijn dat je dochter het door heeft!! Er zullen denk ik vast nog zat kindjes ...
Nee klopt, wij zijn met de beker gestopt toen we haar drinken gaven uit een open glas en dat zoog ze ook met veel kracht naar binnen zoals bij de munchkin, gevolg super verslikken bij elke slok die ze nam.

10 maanden geleden

Dankjewel allemaal. We hebben deze ook, maar hiermee is de hele grond alsnog nat als hij zijn beker weer laat vallen of neerlegt. Ons zoontje is nu 1 (15m) dus misschien moet hij het nog beter leren 😅