14 Reacties

één jaar geleden

Ik zou van het eten geen probleem maken, daar kunnen ze wel even zonder. Drinken is natuurlijk wel belangrijk maar ik zou het juist niet forceren, dat werkt misschien juist averechts. En idd even de huisarts bellen als hij echt niet meer wil drinken.

één jaar geleden

En kan de situatie waarin jullie zitten (je andere topic) er niet iets mee te maken hebben? Dat hij het verdriet bij je ziet en de spanning voelt? Ik weet niet of dat kan hoor, maar misschien is dat de oorzaak.

één jaar geleden

Je schrijft dat hij hiervoor wel goed at en dronk... Is dit ineens vanaf gister verandert of geleidelijk gegaan? En is er miss iets vervelends voorgevallen tijdens het laatste moment waarop hij wel goed at/dronk?

één jaar geleden

Reactie op Iloon1986

Je schrijft dat hij hiervoor wel goed at en dronk... Is dit ineens vanaf gi ...
Eergister at hij perfect. Gisterochtend at hij niks. Ik dacht straks maar een banaan met wat water. Wou hij ook niet. Er is niks gebeurd neem ik aan, waren aardappels met boontjes, niks mis mee.

één jaar geleden

Reactie op Jaimeezk

En kan de situatie waarin jullie zitten (je andere topic) er niet iets mee ...
Ik denk van niet, omdat dat al langer speelt en dit gister begon. Maar afstrepen doe ik ook niet, bedankt.

één jaar geleden

Misschien is hij niet zo fit keelpijn oid… heb je zelf toch ook wel eens. Als hij maar wat drinkt is het goed

één jaar geleden

Reactie op Insuba

Misschien is hij niet zo fit keelpijn oid… heb je zelf toch ook wel eens. A ...
Hij drinkt en eet helemaal niks en is gewoon fit. Als hij keelpijn of iets anders heeft wist ik het waarschijnlijk wel al, dan had ik me ook geen zorgen gemaakt.

één jaar geleden

Hij drinkt en eet helemaal niks en is gewoon fit. Als hij keelpijn of iets ...
Als het niet met je eigen stress situatie te maken heeft en hij fit is zou ik de HAP bellen voor advies. Je kan de kleine moeilijk dwingen. Er zal iets zijn…

één jaar geleden

Reactie op Insuba

Als het niet met je eigen stress situatie te maken heeft en hij fit is zou ...
Net een afspraak gemaakt, we zullen het zien

één jaar geleden

Misschien wordt hij gewoon ziekjes.. hou zijn plas luiers in de gaten.

één jaar geleden

Eten is een strijd die je niet kan winnen, als er geen medische oorzaak is. Mijn dochter is een topper in eten, maar er zijn ook dagen dat ze ontbijt en lunch overslaat. 🤷🏽‍♀️

één jaar geleden

Misschien waterijsje? Is ook vocht!

één jaar geleden

Voor je acute probleem geen oplossing, maar doordat hij nu niet van tafel mag als hij niks eet/drinkt maak je er een strijd van. En dan zijn ze op deze leeftijd juist geneigd niks te eten en drinken. Laat hem even lekker zn gang gaan.

één jaar geleden

Strijd met eten en drinken ga je nooit winnen. Als ons zoontje eens niet wil, dan wil hij niet. Als hij een dag minder drinkt en/of eet, dan is dat zo. Wat soms nog wel werkt is een ‘lopend buffet’. We zetten dan zijn eten op de salontafel, en dan kan hij een hapje nemen als hij langs komt. Vaak eet hij dan wel iets.