7 Reacties

9 maanden geleden

Nee ik herken het niet. En ik kan me ook voorstellen dat het naar klinkt. Maar heel gewoon klinkt t mij niet in de orde. Zeker dat ze het ook in rust doet, is best opmerkelijk. Misschien n keer n filmpje van maken en eens bij het cb of de huisarts laten zien? Een in rust als zij niet door heeft dat je filmt en een bij inspanning. Dat geeft een aardig beeld aan een arts. Mogelijk helemaal normaal en niets aan de hand natuurlijk. Maar dat ze misschien niet ziek ervan is of zich anders gedraagt, zegt ook niet alles. Misschien is dit voor haar normaal ( geworden terwijl dat het niet is.

9 maanden geleden

Onze dochter heeft dit ook wel eens. Ik had het vroeger als kind ook. Bij mij kwam het door de stand van mijn kaak/mond waardoor ik niet goed door mijn neus kon ademen en dan krijg je vaak een verkeerde ademhaling. Ik had er zelf nooit last van maar mijn ouders dus wel 🙈 mijn dochter heeft het vooral als ze verkouden is, dan vooral als ze even op de bank zit en tv kijkt. Ze kan dan ook niet door haar neus ademen en heeft dan echt persende/kreunende uitademing. Ze heeft er zelf weinig last van, bij erge verkoudheid doen we dan neusspray en dat helpt haar goed bij het goed ademen.

9 maanden geleden

Reactie op MK-89

Onze dochter heeft dit ook wel eens. Ik had het vroeger als kind ook. Bij m ...
Ja het is een heel gek geluid. Alsof ze altijd moeite heeft met iets. Dat wanneer ze uitademt altijd eerst even haar ademt inhoud ofzo. Ze heeft 3 weken geleden wel een luchtweginfectie gehad, maar niet het idee dat t daardoor komt. Ze was wel verkouden toen. Ik hou het wel even in de gaten, dankjewel!

9 maanden geleden

Reactie op JP1982

Ja het is een heel gek geluid. Alsof ze altijd moeite heeft met iets. Dat w ...
Hoe jij het omschrijft is het echt precies hetzelfde zoals mijn dochter doet. Zolang ze er zelf niet te veel last van heeft zou ik mij niet te veel zorgen maken. Hier gaat het echt in fases 🙈 vaak met een verkoudheid maar soms ook wel een tijdje erna, of is ze het zo gewend of zo.

9 maanden geleden

Reactie op MK-89

Hoe jij het omschrijft is het echt precies hetzelfde zoals mijn dochter doe ...
Haha, vreemd zeg :) ik laat het dan maar even voor wat het is.

9 maanden geleden

Ja ik moet sowieso over 14 dagen naar het CB, dan zal ik het sowieso eens aankaarten. Dankjewel!