3 Reacties

4 jaar geleden

Heb er helaas last van sinds 9 weken zwangerschap. Ben nu 23 weken en het is bij mij helaas alleen maar erger geworden. Ik werkte in de horeca en zit sinds 16 weken thuis. Nu is de horeca sowieso al dicht ivm corona, maar anders had ik ook door de rug en bekkenklachten zeker niet terug aan het werk gekund. Als ik heb gestofzuigd en gedweild en ga daarna op de bank zitten kom ik nauwelijks omhoog. Voelt alsof je rug en stuitje breken. Als ik dan eenmaal sta en een paar stappen heb kunnen zetten gaat het wel weer, maar nee het is geen pretje. Het enige wat hier helpt is echt zo min mogelijk de rug belasten. Hoop dat de klachten bij jou beperkt blijven!

4 jaar geleden

Herkenbaar, begon bij mij met 10 weken. Nu 20 weken en het wordt steeds erger helaas. Ik wissel af met zitten, liggen en lopen. Enige manier om het enigszins dragelijk te houden

4 jaar geleden

Heb met mijn eerste kind ook gehad al met 3/4 weken zwanger had ik last van mijn onderrug ging vanzelf weer over vooral onder warme douche zitten helpt wel. Maar ben nu weer “ zwanger? ” 3/4 weken en heb er weer al paar weken last van hoop ook dat het snel weer vanzelf over gaat.