8 Reacties

2 jaar geleden

De timio Vtech mijn eerste 100 woordjes Vtech magisch bureau ( wel heel kleurrijk dus moet je net van houden, heb de mijne goud zwart gespoten ) maar super leerzaam!

2 jaar geleden

Tiptoi!

2 jaar geleden

Plantoys 💙

2 jaar geleden

Ons zoontje was rond zijn tweede erg bezig met zijn spraak verbeteren, kleurtjes herkennen en benoemen, vormen herkennen en benoemen en zijn motoriek (dingen bouwen met blokjes zonder t om te gooien of laten vallen). Het ligt dus ook een beetje aan waar de interesse ligt. Zoals puzzelen ofzo bijvoorbeeld vond hij toen niks, tekenen ook niet. Probeer dus een beetje te kijken waar jullie zoontje focus voor heeft want op die leeftijd is "geen interesse" vaak ook echt geen interesse. Zo kochten wij een elektrische scooter die tot op heden in de gang staat omdat hij liever zijn loopmotertje heeft en hij is onderhand bijna 4 en de scooter ontgroeid.

2 jaar geleden

Insteekmozaïek Klei met benodigdheden: mes, schaar, uitsteekvornpjes, prikkers Kassa Duplo Boek van Dikkie Dik Boek over het menselijk lichaam Kruiwagen Knopendoos Schaar Rollerbaan Grote (kleuren)dobbelsteen Step

2 jaar geleden

Ik zou even naar je zoontje kijken en observeren waar hij nu mee bezig is. Is hij bezig met knutselen? Woordjes leren? Dingen slopen/bouwen? Ik zelf zou bijvoorbeeld Duplo kopen waar hij vele kanten mee op kan, bijvoorbeeld een huis. dan kan hij na het bouwen met poppetjes spelen en ze naar bed doen, etc.

2 jaar geleden

Muziekinstrument (trommel, piano, xylofoon, fluit(