8 Reacties

één jaar geleden

Heeft je zoontje specifieke interesses? Qua uitjes waren hier de Zaanse Schans, avonturenpark Molenwaard, Speelpark Oud Valkeveen en vliegtuigen spotten op Schiphol een groot succes, haha. En natuurlijk de dierentuin, kinderboerderij, binnenspeeltuin, zwembad en 'gewone' speeltuin. Voor een weekendje weg: de beekse bergen? Ameland? Avonturenpark Molenwaard? Glamping? Wij gaan best wel vaak nachtjes weg en vakanties met ons zoontje van bijna 2! Dan slapen we bijv. bij opa en oma en gaan we van daaruit uitjes doen. En we gaan twee weken naar Italië deze zomer en vorige zomer ook. Heerlijk vinden die kids het :)

één jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik ga het even googlen en vanavond samen bekijken. Leuk dat jullie vaak weg zijn zeg! Specifieke interesses, ja! Tractors en dieren.

één jaar geleden

Logeren bij opa en oma doen we hier ook regelmatig. Wist niet dat, dat meetelt

één jaar geleden

Reactie op Mamadbaby

Logeren bij opa en oma doen we hier ook regelmatig. Wist niet dat, dat meet ...
Hahaha ik vind van wel!! 🥰 Maar een weekendje weg is natuurlijk nog leuker. Ik denk op basis van de interesses van je zoontje dat Avonturenboerderij Molenwaard dan echt heel leuk is! In combinatie met een overnachting op het vakantiepark!

één jaar geleden

Ik vind (nu en ook toen ik klein was) Texel erg leuk! Je heb daar Ecomare waar ze de zeehondjes opvangen en ze hebben er een redelijk groot aquarium Texelzoo waar ze roofvogels hebben en daar ook shows meedoen maar ook een hele mooie vlindertuin (binnen) Het juttersmuseum met van alles wat ze in de loop der jaren op het strand gevonden hebben Om te wandelen kan je lekkere stukjes in het bos of over het strand lopen

VRIEND

één jaar geleden

Avifauna! Leuk vogel park met speeltuin en er zit een hotel met familie kamer (met een losse slaapkamer) aan vast.

één jaar geleden

Super!! heel erg bedankt voor het meedenken♡♡♡

één jaar geleden

En een weekend farmcamps? Van die boeren campings met kant en klare tenten..