15 Reacties

茅茅n jaar geleden

Ik ben niet medisch geschoold, maar wel jaren lang vrijwillige EHBO-er geweest op grote feesten en festivals. Ik zou zelf kiezen om het geld uit te geven aan een goede, uitgebreide (kinder) ehbo cursus. Zo leer je hoe je moet handelen in een spannende situatie en kun je ook handelen zonder dat je een speciaal apparaat bij je hebt. Als je het aanschaft en je draagt het niet altijd bij je, heb je er eigenlijk nog niks aan.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Ella011

Ik ben niet medisch geschoold, maar wel jaren lang vrijwillige EHBO-er gewe ...
Juist precies, ik ga 24 maart naar een uitgebreide cursus voor kinderen en het valt onder preventiezorg dus je krijgt het als je goed verzekerd bent terug van je verzekering 馃憣

茅茅n jaar geleden

Ik heb er heel erg over getwijfeld , maar hij js nog niet goedgekeurd officieel en er de mensen die de ehbo cursussen geven zijn van mening dat bij 'verkeerd' gebruik het object dat vast zit dieper zou kunnen komen te zitten ookal zo dit volgens de producent niet kunnen. Dus ik hou het voor nu bij de cursus en als hij officieel word goedgekeurd ga ik er denk ik wel een halen.

茅茅n jaar geleden

Gisteren mijn BHV- herhaling weer gehad ben pedagogisch medewerkster op een peutergroep en BSO. Dit apparaat kwam ook nog te spraken, liever niet gebruiken. Ze vertelde dat het ook eventueel schade kan aanbrengen, daarbij als iemand stikt en daarbij ook nog een soort kap over het gezicht krijgt nog meer stress oplevert. Het mond gedeelte moet ook precies afsluiten wat lastig is. Beter een cursus volgen馃槈

茅茅n jaar geleden

Ik zou een goede kinderEHBO training doen als ik jou was. Heb je zoveel meer aan! Het bedrijf achter zulke producten heeft fantastische marketing en speelt enorm in op je gevoel. Terwijl er goede handelingen zijn die je al eerder doet

茅茅n jaar geleden

Ik heb er geen ervaring mee, maar ben wel erg blij dat ik een Kinder ehbo cursus heb gevolgd, een aanrader!

茅茅n jaar geleden

Advies van de man die ons EHBO les gaf was niet doen. Hij gaf als reden dat ze dit in het ziekenhuis ook niet gebruiken. Cursus lijkt me inderdaad betere optie.

茅茅n jaar geleden

Nee, in het ziekenhuis hebben toch meer dan een EHBO cursus op zak. Ik ben ook aan het twijfelen over een aanschaf. Misschien handig om dan beide te doen... Vraag me ook af waarom het nog niet officieel goed gekeurd is trouwens.

茅茅n jaar geleden

Beter een cursus doen. Als kinderverpleegkundige weet ik hoe je een masker kunt gebruiken. Maar als je dit niet weet / kan, waarom zou je er dan wel 1 kopen. Ziet er ook niet professioneel uit.

茅茅n jaar geleden

Je kan een cursus via EHBO Bureau volgen bij je thuis met familie en/of vrienden..

茅茅n jaar geleden

Ik heb 'm! Mijn 13 maanden oude kereltje is een enorme lekkerbek en eet nogal snel. Ik zag dit apparaat voorbij komen en m贸est 'm hebben. Het idee dat ik dat ding niet in huis zou hebben stond me ineens mega tegen. Ik heb wel een goedkopere variant via Amazon, met een mondkap voor volwassenen en kinderen. De zuigkracht is goed, lijkt niets mis mee.

茅茅n jaar geleden

Ik heb net afgelopen weekend mijn praktijk dag baby/kinder ehbo gehad. (Via Livis). Wanneer je aanvullend verzekerd bent, krijg je deze ook nog eens volledig vergoed via je zorgverzekering! Je doet thuis eerst de theorie, Wanneer jij hier tijd voor hebt, daarna een praktijkdag. Zeer leerzaam! Dit maskertje ken ik verder niet. Maar als dat voor jou wel een rustig gevoel geeft zou ik het gewoon aanschaffen!

茅茅n jaar geleden

Volg een goede ehbo cursus waarbij je leert reanimeren en leer hoe je buik en rugstoten moet doen bij verstikking. Verkeerd gebruik van dit kapje is heel gevaarlijk. In mijn ziekenhuis (waar ik ieder jaar weer de cursus volwassen en kinder reanimatie moet doen) raden ze het ook af.

茅茅n jaar geleden

Ik heb ook een cursus baby- en kinder EHBO gehad en dat voelt heel prettig! Neem aan dat je dit niet altijd bij de hand zult hebben, dus zou eerder in zo鈥檔 cursus investeren. Zelf kreeg ik het overigens volledig vergoed uit mijn aanvullende verzekering.

茅茅n jaar geleden

Volg een goede ehbo cursus waarbij je leert reanimeren en leer hoe je buik ...
Goed dat je het gevaar ervan aangeeft. De vacu眉m zuigkracht is ook mega. Ik heb het ding dus wel in huis; n.a.v. een verhaal van een peuter die stikte in eten, waarbij alle mogelijke interventies geprobeerd en gefaald hallen. Dit apparaat heeft toen toch het leven gered. Toen kon ik ineens niet verkroppen dat ik in zo'n uiterst noodgeval het ding niet in huis zou h