5 Reacties

één jaar geleden

Pakjes melk meenemen ? Houdbare melk? Onze zoon vindt koude melk net zo lekker als warme melk. Onze zoon kan prima uit een rietje drinken ipv uit een fles.

één jaar geleden

Onze zoon krijgt ook nog 2 flessen nu hoor, maar ik zou t als ik jou situatie zit ook zo proberen.

één jaar geleden

Wij hadden ook pakjes houdbare melk mee, ik vind het zelf niet te drinken maar peuter vindt het prima 🤷🏼‍♀️ En verder ook gewoon loslaten, ze worden er niet minder van als ze een weekje wat minder melk(producten) krijgen.

één jaar geleden

Misschien juist nu thuis al overstappen op een (rietjes)beker met gewone halfvolle melk? Dat scheelt al 'gedoe' met flesjes op vakantie. Onze dochter (20mnd) drinkt haar gewone melk nu ook nog warm uit een rietjesbeker 's ochtends. Uit haar rietjesbeker vertikt ze het ook koude melk te drinken, terwijl ze het uit een open beker gewoon koud lust 🤣 Wij nemen voor de heen en terugreis gewoon wat pakjes houdbare melk mee op vakantie. Ter plekke zien we het wel 🤭

één jaar geleden

Vorig jaar namen wij bus dreumesvoeding mee en zijn wij het koud gaan geven. Dit werkte perfect! Momenteel drinkt m’n dochter nog steeds haar melk koud avonds voordat ze naar bed gaat. Halfvolle, volle/karnemelk etc m’n dochter moet er niets van weten dus dreumesmelk is het enige wat ze drinkt op water na.