13 Reacties

20 dagen geleden

Helemaal mee eens, de mogelijkheid om een poll aan te maken zou z贸 handig zijn ! De spekjes staan veel leuker maar houdt er rekening mee dat deze (meestal) niet Halal zijn. Mochten er dus moslim zijn mogen ze de spekjes niet eten. Rozijntjes zijn dan een betere keuze.

20 dagen geleden

Yoghurt rozijntjes? Die zijn er ook in kleurtjes, staat misschien leuker dan bruine dingetjes.

20 dagen geleden

Spekjes erin laten om voor naar huis mee te nemen en doosje rozijntjes eronder/naast dat ze direct kunnen eten. Kunnen ze thuis ook mee spelen als ze klaar mee zijn ipv dat het in de prullenbak verdwijnt. Zo zou ik het persoonlijk doen.

20 dagen geleden

Ik zou het bij de spekjes laten. Ziet er veel leuker uit. En vanaf de peutergroepen wordt er vaak snoep uitgedeeld is mij opgevallen, dus daar zou ik me niet al te druk om maken. Ik was er ook voorzichtig mee, maar als ik dan zag waar mijn zoon allemaal mee thuiskwam... Ze eten het ook niet daar op neem ik aan, maar het zal mee naar huis gaan, dus dan kunnen de ouders beslissen hoe ze ermee omgaan.

20 dagen geleden

Ja gaat mee naar huis idd!

20 dagen geleden

Ik zou zelf rozijnen ipv spekjes doen maar dan vooral ivm verstikkingsgevaar voor kinderen onder de 4 jaar

20 dagen geleden

Je kunt ook van die plofrijst erin doen Candyman Manna plofrijst #AlbertHeijn https://www.ah.nl/producten/product/wi559148

20 dagen geleden

Ik zou er een doosje rozijntjes in doen :) desnoods met een blauw pak papiertje erom. Dat mogen ze dan vaak gewoon direct opeten ipv dat het direct in hun tasje wordt gestopt. En thuis zou ik m鈥檔 zoontje geen spekjes geven.

20 dagen geleden

Als het voor kinderen is zou ik geen spekjes doen, ook al is het veel mooier! Rozijntjes zien er best nasty uit 馃檲 of je moet er "baby keutels" opschrijven.

20 dagen geleden

En stoepkrijt oid? iets niet eetbaars? Ik vind zelf spekjes inderdaad 'not done' eigenlijk. Het is een behoorlijke hoeveelheid snoep, en niet alle kindjes mogen het. Dus dat is voor die kindjes niet zo leuk. Bij ons zou het in het tasje belanden en HOPPA in de prullenbak. Snap wel dat je rozijntjes niet zo leuk vindt haha.

20 dagen geleden

Ik zou geen spekjes voor die leeftijd doen, spekjes staat heel hoog op de stik lijst omdat het in kan drukken en uit kan zetten.

20 dagen geleden

Reactie op EllaBabyNr1

Als het voor kinderen is zou ik geen spekjes doen, ook al is het veel mooie ...
馃ぃ馃ぃ馃ぃ

20 dagen geleden

Thanks voor de reacties allemaal. Ga denk ik voor yoghurtrozijntjes, hema heeft 'gewoon' witte, denk dat dat wel leuk staat!