12 Reacties

4 jaar geleden

Zakjes, heb die van Medela. Nog geen lekkages! Ik kijk alleen niet naar de ML aanduidingen op het zakje maar op de fles, want ik merkte dat die een beetje afweken. zakjes nemen minder ruimte in en ontdooien heel snel :)

4 jaar geleden

Ik heb destijds drie bakjes gekocht zonder deksel bij de Marskramer. En daarin dan een diepvries zakje gedaan en daarin de melk. Als de melk dan bevroren was haalde ik het bakje eraf.. en kon ik die weer opnieuw vullen. * Echt bakjes kopen zou ik je niet aanraden.. want in no time zit je hele vriezer vol en dan kan je zo wel tegen de 80 bakjes nodig hebben.. * Medela zakjes kan ik je ook niet aanraden. Die kosten heel veel geld. Terwijl je met een diepvries zakje hetzelfde bereikt.

4 jaar geleden

Ik gebruik flesjes en ijsblokjes. Vind ik makkelijk ontdooien. Blokjes kun je bevroren in de fles doen (wel een fles met een brede opening). En een bevroren flesje zet je zo makkelijk in de flessenwarmer. Ik werk op kdv en er zijn moeders die speciale borstvoedingszakjes gebruiken of gewone diepvries zakjes (bijv van de IKEA). Dat werkt ook prima, alleen ontdooien is iets meer gepruts. Een zakje vraagt in verhouding tot een flesje natuurlijk minder ruimte in de vriezer.

4 jaar geleden

Ik gebruik de potjes van Philips Advent en ben er enorm tevreden over. Lekken niet, de kleine potjes kan je opstapelen in de vriezer en je kan goed zien hoeveel ml erin zit

4 jaar geleden

Ik heb zakjes besteld bij kidzstore. Ideaal! Kan 250ml in een zakje

4 jaar geleden

O ja, wat je meegeeft aan degene die op je kindje gaat passen hoeft natuurlijk niet bevroren te zijn. Dat kan ook afgekolfde melk van de dag ervoor zijn. Dan zijn flesjes denk ik het handigste

4 jaar geleden

Reactie op Fraja

O ja, wat je meegeeft aan degene die op je kindje gaat passen hoeft natuurl ...
Ik gaf altijd een leeg flesje mee naar het kinderdagverblijf.. en dan de bevroren melk de avond van de te voren ontdooien.. en in Tupperware bekers mee naar kdv.

4 jaar geleden

Ik gaf altijd een leeg flesje mee naar het kinderdagverblijf.. en dan de be ...
Dat kan ook prima. Ik bedoel met een flesje van die moedermelk bewaarflesjes. Niet de drinkfles zelf.

4 jaar geleden

Medela zakjes. Nemen inderdaad niet veel plek in beslag, ideaal :)

4 jaar geleden

Dank (alvast) voor jullie ervaringen! Hoeveel hebben jullie in de vriezer? De planning bij ons is als volgt: ma - kdv, di - oppas oma, wo - kdv, do - kdv en vrij - mama dag. Ik zou denken hooguit voor 1 a 2 dagen diepvries?

4 jaar geleden

Reactie op Nana-s

Dank (alvast) voor jullie ervaringen! Hoeveel hebben jullie in de vriezer? ...
Je moet doen wat kan en wat goed voelt. Ik had mijn drie lades van diepvries toch echt vol liggen. Vaak loopt je productie wat af zodra je gaat werken door alle stress en minder bij je kindje zijn.. of omdat je zelf een keertje ziek wordt.

4 jaar geleden

Ik nam ook altijd de zakjes :) heel handig!