8 Reacties

één jaar geleden

Hahaha, gotta love peuters! Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb eens op tv gezien dat het helpt om 2 of 3 keuzes te geven. Bijvoorbeeld kleur staaltjes van de gamma geven en zeggen: wil je kleur A of B? Wil je bed links of rechts? Pinterest plaatjes laten zien misschien van twee of drie kamers die jij mooi vindt en welke zij dan het mooiste vindt? Een peuter kan nog niet zo goed begrijpen wat de consequenties is van een felgroene muur, plaatjes helpen daar denk ik enorm bij! Veel succes en heel benieuwd hoe de kamer gaat worden! P.S. Ik zou haar ook zeker 1 ding laten kiezen die ze zelf echt perse wil, dan is het misschien een mooi compromis?

één jaar geleden

Oeps! Misschien kun je de accessoires met felle kleuren doen? Dus een feller kleur dekbed, schilderijtje of kussens? Succee!

één jaar geleden

Ze kan een hoogslaper nemen met glijbaan 🙈

één jaar geleden

Hahaha, gotta love peuters! Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb ...
Ik dacht meteen hetzelfde! Het geven van een keuze kan helpen, zonder dat je peuter het door heeft hou je alsnog de 'regie' een beetje in handen. Dit terwijl je peuter het gevoel heeft haar kamer helemaal zelf te hebben uitgezocht, hoe trots gaat ze daar straks op zijn. Ik snap je helemaal @selina wat felle kleuren betreft haha, overal regenboog hoeft dan toch ook weer niet 😂

één jaar geleden

Dankjewel voor de tips! Ja ik merkte al vrij snel dat ze teveel keuzes kreeg 🤣 no way back from there.

één jaar geleden

Reactie op Kelly1997

Ik dacht meteen hetzelfde! Het geven van een keuze kan helpen, zonder dat j ...
Nou echt hoor.🙈🙈 haar kledingstijl botst ook met wat ik zou willen. Ze loopt er het liefst elke dag in een feestjurk bij want ze is een echte prinses! 🥰

één jaar geleden

Misschien nog wat ter inspiratie. Vond t op de plaatjes best gezellig eruit zien met alle kleurtjes 🌈

één jaar geleden

Superleuk dat je het samen met haar uitkiest, zo word het echt haar kamer. Misschien wel wat keuzes beperken dan. 'Wat wil je het allerliefst in regenboogkleuren, de muur of het vloerkleed?' Dan luister je naar haar idee van regenboog, en ze snapt vast wel dat het te veel werk is om meubels regenboog te schilderen.