23 Reacties

2 jaar geleden

Gewoon luierbroekjes bedoel je?

2 jaar geleden

Reactie op Josefiennnn

Gewoon luierbroekjes bedoel je?
Nee geen luierbroekjes. Bedoel soort onderbroekjes

2 jaar geleden

Ik lees even mee

2 jaar geleden

https://www.nappys.nl/oefenbroekjes Zoiets misschien? Kan je gewoon wassen in de wasmachine.

2 jaar geleden

Mijn dochtertje is heel trots op gewone onderbroekjes, en voelt daarin ook veel beter als er een druppeltje (of meer) terechtkomt. Mijn ervaring is dan ook: gewone onderbroekjes gebruiken.

2 jaar geleden

Reactie op 2022mama

Mijn dochtertje is heel trots op gewone onderbroekjes, en voelt daarin ook ...
Thanx! Heb alleen het idee dat het dan een natte bende gaat worden 🥶 Tot nu toe heeft ze nog grote plas luiers

2 jaar geleden

Ik heb de oefenbroekjes van Bambino Mio. Ik vind ze prettig en sluiten mooi aan. Als mijn dochter een onderbroekje aan heeft en een plas doet is echt alles nat. Bij de oefenbroekjes wordt ze ook nat en ook echt haar broek, maar niet dat ik de hele vloer moet dweilen.

2 jaar geleden

Ik weet dat het echt niet leuk is dat alles nat wordt, maar het is wel de snelste manier.. wij zijn nu ook bezig met zindelijkheidstraining en gebruiken enkel onderbroekjes. En ze is nu zo goed als zindelijk

2 jaar geleden

Wij hebben ze ook gebruikt. Fijn dat bij het eerste beetje plas niet meteen haar broek vies werd. Nadeel was dat het onze dochter ook niet veel uitmaakte en gewoon met die vieze onderbroek bleef lopen haha. Ik vond het vooral handig voor onderweg en op het kdv. Ze is inmiddels zindelijk.

2 jaar geleden

Reactie op Eylin

Ik heb de oefenbroekjes van Bambino Mio. Ik vind ze prettig en sluiten mooi ...
Ja las dat de bambino goed zijn alleen de mio lees ik dat een plasje niet tegengehouden wordt. Zou fijner zijn als het wel tegengehouden wordt

2 jaar geleden

Ik weet dat het echt niet leuk is dat alles nat wordt, maar het is wel de s ...
Ja en snel gebeurd? Hoe oud is je kindje?

2 jaar geleden

Reactie op JJ-88

Wij hebben ze ook gebruikt. Fijn dat bij het eerste beetje plas niet meteen ...
Haha ja dat is ook maar de vraag. Of het de boeit of niet zo’n vieze onderbroek. Hoe oud is ze?

2 jaar geleden

Reactie op JJ-88

Wij hebben ze ook gebruikt. Fijn dat bij het eerste beetje plas niet meteen ...
En hoe doe je dat met poep 💩 bij een zindelijkheidstraining met een onderbroek? Hier poept ze soms 3 x achter elkaar en ook echt aardig dun en veel😐

2 jaar geleden

Reactie op Diana78

Ja en snel gebeurd? Hoe oud is je kindje?
Op een maand tijd, ik denk dat het 4-6 keer misgelopen is, dat alles nat was. Maar ze schrikken ervan omdat het niet leuk is dat alles nat wordt.. Ik liet haar ook vaak in het begin halve dagen 'naakt' rondlopen zodat als ze het voelen gelijk op het potje kunnen gaan. Wij hadden het potje gewoon dicht bij haar staan, langs de zetel in de salon.. en 2 jaar :)

2 jaar geleden

Reactie op Diana78

Haha ja dat is ook maar de vraag. Of het de boeit of niet zo’n vieze onderb ...
Ze is 3 jaar. Met poep vond ik een gewone onderbroek fijner dan een oefenbroekje. Daar kreeg ik het echt niet uit gewassen. Maar..veel wassen dus 🤭 en een stapel goedkope onderbroekjes halen. Als het dan echt te vies is, gooide ik ze gewoon weg.

2 jaar geleden

Ik heb de oefenbroekjes van Happy Bear een paar keer gebruikt voor onze dochter. Ze voldoen aan wat jij zoekt: goede absorptie en strakke aansluiting bij de beentjes. Maar, haar huidje werd helemaal geïrriteerd door de plas. En ze werd er niet zindelijk door, want ze kreeg geen natte broek, dus ik had de ongelukjes ook niet meteen door. Wij hebben de eerste weken in de autostoel en kinderwagen een puppymatje/celstof matje gelegd. Op de bank een stuk plastic met deken erover. Overal (ook met wandelen) een potje en droge broek mee naartoe. En we hebben veel gedweild. En verder een week (of liever meer) volledige aandacht ervoor, zelf vrij zijn. Superleuke stickers om te verdienen. En nooit boos worden. Succes!

2 jaar geleden

Hoe oud is je kindje want ik lees in je reacties dingen als dat ze nog hele grote plasjes in haar luier doet en dat ze soms 3 x achter elkaar poept wat nog redelijk dun is. Is ze dan wel toe aan zindelijk worden? Als kinderen er niet aan toe zijn heeft het namelijk echt geen zin. Ons zoontje word in januari 4 en is overdag zindelijk (nog niet eens super lang, denk net 5-6 maand) en snachts heeft hij nu net 2 weken geen luier meer om maar dat gaat nog wel eens mis. Hier heeft hij ter motivatie voor de nachten een sticker beloningsysteem met een cadeau bij een volle sticker kaart....en met resultaat. Wij hebben toen hij 2 was oefent met hem maar dat was echt drama. Hij is uiteindelijk zelf er mee gekomen en weinig ongelukjes gehad. De periode dat hij er mee bezig was zorgde ik voor de opvang gewoon voor 4 boxershorts en 4 lange broeken als reserve kleding haha. Thuis eigenlijk maar 1 keer gehad dat ik hem 3 keer om moest kleden. Ze vinden dat natte dan echt weer niet leuk. Met die broekjes die jij bedoelt creëer je wel soms een beetje dat ze lak krijgen aan een vieze broek. Daarbij zijn die geschikt voor lekken of net te laat zijn, dan ophouden en naar de wc maar niet voor volledige grote plassen. Dus ik zou eerst zorgen dat je op een punt komt dat ze haar plas wel ophoud na de ze wat "gelekt" heeft. Zolang ze alles nog laat lopen zijn die tussen broekjes geen optie.

2 jaar geleden

Reactie op Angela29LW

Hoe oud is je kindje want ik lees in je reacties dingen als dat ze nog hele ...
1 jaar 10 mnd. staat in haar profiel. En ik sluit me hierbij aan, uit eigen ervaring. Alhoewel het wel gelukt is op die leeftijd, was het 4 maandjes verder veel makkelijker geweest. Maar ermee bezig zijn kan absoluut geen kwaad als dit op een positieve enthousiaste manier gebeurd.

2 jaar geleden

Reactie op Bananana

1 jaar 10 mnd. staat in haar profiel. En ik sluit me hierbij aan, uit eigen ...
Oh sorry ik ben nog niet zo handig met deze app. Ik vind 1 jaar en 10 maand erg jong. Ik snap de dunne ontlasting en de grote plasluiers dan zeker, dan is het gewoon nog niet zo ver. Idd op een positieve manier er mee bezig zijn is wel leuk. De kleine mee nemen naar de wc. De wc interessant maken. Leuke filmpjes over plassen op de wc of een voorlees boekje bijvoorbeeld. Benieuwd hoe ts er zelf over denkt.

2 jaar geleden

Reactie op Bananana

Ik heb de oefenbroekjes van Happy Bear een paar keer gebruikt voor onze doc ...
Denk idd een normale onderbroek handiger is voor het gevoel. Beter in de zomer en dan zonder ;)