9 Reacties
5 jaar geleden
Fruit deed ik altijd vers, maar groente kun je makkelijk invriezen in een ijsblokjesvorm. En dan ontdooi je 1 of keer blokjes, afhankelijk van hoeveel hij al eet. Dit kan met alle groenten denk ik, pompoen, pastinaak, broccoli, bloemkool, doperwten etc
5 jaar geleden
Reactie op Raiisa
Doe je het fruit ook invriezen? En waarom stoom je het als ik vragen mag?
Bij stomen ipv koken gaan er minder vitamines verloren.
Fruit invriezen is niet echt een aanrader. Je kunt beter diepvriesfruit kopen en dat gebruiken (blauwe bessen en frambozen bijvoorbeeld)
5 jaar geleden
En gestoomde banaan smaakt een beetje als gebakken banaan 馃ぃ馃い ook is het zo ontdooid. Bij haast hup in de magnetron anders avond ervoor eruit halen en in de koelkast zetten. Ook handig als je moet werken. Zo kun je een dag van te voren het maken en kun je het Sochtends zo meenemen voor bij de oppas of ergens anders 馃榿
5 jaar geleden
Ik heb de vriezer vol liggen met oefenhapjes. 馃槄 Wortel, bloemkool, broccoli, sperziebonen, doperwten, courgette, zoete aardappel en sinds 2 weken ook fruit toegevoegd: appel, peer en mango. Banaan maak ik vers, want dat vind ik vanuit de vriezer zo'n vieze drab worden. 馃檲 Deze week ga ik ook eens meloen proberen, maar ik weet nog niet hoe dit gaat met invriezen/ontdooien.














