5 Reacties

één jaar geleden

Ik denk oververmoeid en het even niet voor het zeggen gehad hebben. Gewoon erbij blijven en er voor haar zijn, meer kun je niet doen. Haar misschien even wat vaker keuzes laten maken zodat ze weer het gevoel heeft het voor het zeggen te hebben (wat wil je eten, van welk bord wil je eten, welke jas wil je aan, dat soort kleine dingen die je misschien allang niet meer vraag nu ze groter is). Ook kan het helpen en paar keer te bespreken wat er gebeurd is: je voelde je ziek, en dan even uitleggen wat ziek zijnis. Doorspreken hoe het bij de dokter ging. Wat voor kuurtje ze nu heeft. Wat koorts is. Wat ze kan doen om zich beter te voelen. Het is hartstikke eng als je voor het eerst echt ziek bent en het overkomt je allemaal maar. Daar zou ik me als kleintje ook tegen verzetten. Ik denk echt dat het met een weekje weer zoals vanouds is!

één jaar geleden

Reactie op NKZ

Ik denk oververmoeid en het even niet voor het zeggen gehad hebben. Gewoon ...
Goeie idd van die eigen keuzes! Hoop ook dat ze snel weer de oude is ☺️

één jaar geleden

Ik herken het wel! Ook zonder ziekte haha. Zoontje slaapt niet meer overdag en is soms erg moe. Hij gaat vaak even op de bank huilen/brullen en mag van mij ook op de bank slaan. Dan bezeert hij zich tenminste niet. Ik ben verder altijd beschikbaar voor een knuffel, ga meestal op de grond zitten stukje verderop. Geen het verder niet al teveel aandacht/zeg niets of weinig tegen hem.

één jaar geleden

En geef hem idd vaak keuzes! Merk alleen bij echte vermoeidheid/teveel prikkels dat het kunnen kiezen hem juist ook wel stress kan geven. Omdat ie het dan echt niet weet!

één jaar geleden

Ik herken het wel! Ook zonder ziekte haha. Zoontje slaapt niet meer overdag ...
Ze had af en toe wel haar buien maar zo erg hebben we nog niet meegemaakt.. 🙈 heb medelijden met de buren 😅 Gelukkig is het niet de hele dag door en zijn we nu gezellig aan het kleuren ☺️ merk dat ik er zelf veel stress door ervaar, maar kan wel rustig blijven