25 Reacties

2 jaar geleden

Poffertjes, fruithapje, broodje, bord vol fruit, ei, beschuitje met beleg, pannekoeken, appelmoes

2 jaar geleden

Poffertjes, fruithapje, broodje, bord vol fruit, ei, beschuitje met beleg, ...
Zo gaat het bij ons! Meestal kiest ze zelf en komt er niks anders in 😂

2 jaar geleden

Hier afwisselend pap, boterham, cracker, volkoren beschuitje. Twee keer per week een gekookt eitje erbij. Heel soms wat fruit, maar verder niet te zoete start van de dag.

2 jaar geleden

Onze dochter eet hier gewoon elke dag een boterham, net als mijn man en ik. Soms een knäckebröd of cracotte erbij. En op zaterdag zaterdag zondag krijgt ze ook een broodje uit de oven, dat is bij ons traditie. Dus hier ook erg saai vrees ik haha

2 jaar geleden

Ik eet zelf ook elke dag hetzelfde🤭. Voor mijn zoon, nog een dreumesje, is dat havermoutpap. Soms in het weekend met rozijntjes.

2 jaar geleden

Reactie op Boysmom90

Ik eet zelf ook elke dag hetzelfde🤭. Voor mijn zoon, nog een dreumesje, i ...
Maak je dan havermoutpap met gewone melk of met de groeimelk die hij normaal uit een flesje drinkt?

2 jaar geleden

Reactie op SanneSteven

Maak je dan havermoutpap met gewone melk of met de groeimelk die hij normaa ...
Gewone melk. Ik had gehoord dat groeimelk niet per se nodig is en duurder, dus we zijn met 1 overgestapt op halfvolle melk. In de ochtend pap met 50/50 water en halfvolle melk. Soms rozijnen en heeeel soms kaneel. In de avond nog een klein flesje. Maar dat is ook halfvolle melk.

2 jaar geleden

Mijn dochter van 1,5 heeft heel lang ontbeten met yoghurt met havermout. Vindt ze heerlijk 😅 Nu vraagt ze soms ook om een broodje, dus tegenwoordig laten we haar kiezen tussen een broodje of yoghurt.

2 jaar geleden

Reactie op MamavanEm

Onze dochter eet hier gewoon elke dag een boterham, net als mijn man en ik. ...
Welk beleg doe je dan op de boterham?

2 jaar geleden

Ik denk dat er veel peuters zijn die helemaal niet zo open staan voor variatie 🤣🤣. Ik ben al blij dat onze kleuter nu soms een ander beleg wil..

2 jaar geleden

Griekse yoghurt met fruit, havermout, bananenbrood, gewoon brood, gekookte eiteren,… Maar zeker niet elke dag iets anders, hoor. Meestal hetzelfde, tussendoor eens iets anders. Hij krijgt standaard 1 keer per week 2 gekookte eitjes. Dan gaat hij helemaal los. :’)

2 jaar geleden

Meestal een boterham met zelfgekozen beleg en een bakje havermoutpap. Dat laatste mag ze wel wat fruit/kaneel/kokos in (dat eet ik zelf namelijk) maar dat wil ze de laatste tijd eigenlijk nooit meer.

2 jaar geleden

Een bolletje of boterham, yoghurt met of zonder muesli/fruit, banaan ei pannekoek, roerei met stukjes tomaat.

2 jaar geleden

Hier krijgt hij standaard gewoon pap (granen pap van olvarit) en soms n boterham als hij hierom vraagt. Hij is nogal van vaste ritueeltjes.

2 jaar geleden

1 boterham met beleg dat hij zelf mag kiezen (meestal kiest hij appelstroop, Mango spread van de kleine keuken of chocopasta. 1 beker melk of water of ranja. In het weekend doen we 1 boterham en een mini krentenbol (zelfde kwa beleg) soms hebben we een zacht bolletje of afbak broodje ipv boterham. 1 beker verse jus Geen groeimelk, mijn kind heeft nog reserves genoeg haha

2 jaar geleden

Zoontje van 17 maanden eet bijna elke ochtend een boterham, ik varrieer met het beleg. S ochtends eigenlijk altijd zoet beleg en s middags hartig beleg. Een enkele keer een bananenpannekoek. S middags eet hij twee boterhammen. Soms een cracker, crossaintje, pannekoek of poffertjes

2 jaar geleden

Ons zoontje is anderhalf, hij eet elke ochtend twee broodjes met thee. Ik wissel het beleg af. Hij eet alles met smaak op, dus dit is prima voor hem.

2 jaar geleden

We laten haar vaak zelf kiezen: pap met stukjes banaan en kanaal, boterham of yogurt met fruit zoals frambozen/bessen en altijd met wat kruiden thee. Ik eet vaak wat later en dan neemt ze nog paar hapjes van wat ik eet. Soms wil ze dagen achter elkaar pap, dikke prima lekker makkelijk. Als zij het prima vindt dan mama ook ;)

2 jaar geleden

Pannenkoekjes met banaan en ei Boterham met origineel beleg bv humus met avocado, geprakte banaan of geprakte aardbeien, avocado met tomaat, tahin met komkommer, kaas met paprika Havermout met cacaonibs Bosvruchtensmoothie met yoghurt Quinoa-kokospap met blauwe bessen

2 jaar geleden

Dat vind ze bij ons heel lekker