8 Reacties

10 maanden geleden

Op maat gemaakt is vaak wel beter, alleen hoe vaak ik (toen ik op de kno poli werkte) wel niet kindjes heb zien terugkomen omdat ze ze verloren waren...🙈 Zonde van het geld. Ik zou eerst eens zoeken naar kant en klare, kijken hoe dat bevalt en of je ze niet te vaak kwijt raakt. Als dat niet bevalt dan toch maar op maat laten maken. Gaat wel om dr oortjes!

10 maanden geleden

Ik zou zeker op maat laten maken. Tegenwoordig zijn ze er ook net een touwtje wat maakt dat je ze veel minder snel verliest. Zelf oordopjes in oortjes drukken kan in sommige gevallen schadelijk zijn.

10 maanden geleden

Je kan voor 25 euro bij beter horen terecht

10 maanden geleden

Reactie op Blueyfamilyof5

Je kan voor 25 euro bij beter horen terecht
Voor op maat gemaakte dus 🙈

10 maanden geleden

Bedankt voor de tips! Heel fijn 😁

10 maanden geleden

Hier kind 2 al met oordoppen, nog nooit verloren. Wij hebben de op maat gemaakte gekozen. Vind ze heel fijn. Wel 25€ per oor

10 maanden geleden

Ik heb voor mijzelf bij de lokale audicien oordoppen op maat laten maken. Was 25euro per oor. Maar is het zeker waard hoor. Zo voorkom je een hoop ellende. Soms had ik gewenst dat mijn ouders dat als kind al hadden laten maken. Als ik zonder zwem heb ik met zekerheid oorontstekingen. Bij de oordoppen die niet op maat zijn heb je meer schijnveiligheid denk ik, het zit nooit helemaal goed aangesloten waardoor er alsnog water in de oren kan komen.

10 maanden geleden

Je kan het beste eerst universele zwemdopjes proberen. Bij beter horen verkopen ze die van pluggerz. Door het "parapluutje" kun je ze ook tot zover ze moeten in de oren doen. Vraag bij hun gerust om informatie hierover. Mocht dit onvoldoende helpen zou ik voor op maat gemaakte gaan. Zijn prijzig maar helpen wel. Als ze te klein worden dan moeten ze wel vervangen worden anders doet het weer precies niks