14 Reacties

één jaar geleden

Correctie: toch net weer 38 graden. Misschien dan toch de buikgriep.

één jaar geleden

Geen ervaring, maar buikgriep heerst wel enorm! Hier net ook achter de rug. Maar als hij ook een loopoor heeft, had hij waarschijnlijk ook last van zijn oortje. Misschien toch een combinatie 😕. Beterschap!

één jaar geleden

Of allebei?

één jaar geleden

Mijn zoontje spuugde ook geregeld met oorontstekingen!

één jaar geleden

Correctie: toch net weer 38 graden. Misschien dan toch de buikgriep.
Koorts, overgeven en misselijk zijn kan heel goed bij een oorontsteking horen. Denk dat je zoontje gewoon last heeft van die ontsteking en niet dat het ook nog buikgriepje is. Mijn zoon zit sinds vrijdag ook al met een oorontsteking/loopoor. Nog steeds koorts en weinig eten. 😓

één jaar geleden

Reactie op karinduinsbergen

Mijn zoontje spuugde ook geregeld met oorontstekingen!
Vervelend zeg! Mijn zoontje was 1 middag duidelijk misselijk en 1 keer maar gespuugd. Vanmiddag zijn oortjes laten bekijken en inderdaad oorontsteking. Of het spugen daar nu van komt is een grote kans, maar het kan natuurlijk van alles zijn. Bedankt voor je reactie!

één jaar geleden

Reactie op Marieke_1992

Geen ervaring, maar buikgriep heerst wel enorm! Hier net ook achter de rug. ...
Ja dat blijft inderdaad de vraag! Hij heeft sowieso oorontsteking. Maar dat kan inderdaad toch beide zijn😊

één jaar geleden

Reactie op Aphrodite

Koorts, overgeven en misselijk zijn kan heel goed bij een oorontsteking hor ...
Bedankt voor je reactie. Ach zo sneu is dat dan he! Vanmiddag nog bij de huisarts geweest en inderdaad een oorontsteking. Wist niet dat ze zo ziek konden worden er van zeg! En ook nog eens die misselijkheid en braken erbij. Tegenwoordig doen ze ook niet zo snel iets tegen een oorontsteking. Hopelijk knappen ze snel op! Beterschap!

één jaar geleden

Heel herkenbaar! Wij hadden dat ook bij onze Mees vorig jaar. Nul tekenen van een zeer oor maar steeds zieker en zieker. Bleek ie een dubbele oorontsteking te hebben 🙈 Zo zielig! Maar weer wat geleerd :) Hopelijk is hij snel beter 🍀

één jaar geleden

Dit is precies hoe t was bij mijn zoontje en die had een oorontsteking en kreeg daarvoor een kuurtje.

één jaar geleden

Reactie op Lievelis

Heel herkenbaar! Wij hadden dat ook bij onze Mees vorig jaar. Nul tekenen v ...
Wat sneu zeg! Ook met overgeven erbij? Wat kunnen ze dan ziek zijn he... Het is voor mij ook wel weer een goede leer voor de volgende keer. Achteraf gezien heeft hij een keer eerder overgegeven met pijnlijke oortjes. Ik heb nog nooit eerder het verband gelegd😅.

één jaar geleden

Reactie op Mielmal

Dit is precies hoe t was bij mijn zoontje en die had een oorontsteking en k ...
Hier moeten we minimaal een week afwachten. Daarna eventueel een kuurtje. Dus we hopen maar dat het snel over gaat uit zichzelf. Toch fijn te lezen dat dit dus eigenlijk vaker voorkomt bij een oorontsteking!

één jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ach zo sneu is dat dan he! Vanmiddag nog bij de hu ...
Nee, klopt maar dat is soms maar goed ook hoor. Van al die kuurtjes kan je kind ook immuun tegen de kuurtjes worden, dus als het zonder kan is het mooi meegenomen. Hier werken zetpillen erg goed. Als ze goed slapen en drinken dan komen ze er wel doorheen 💪

één jaar geleden

Momenteel zoontje met buikgriep. Hij heeft eergisteren nacht overgegeven en vandaag pas (2dagen later) enorme diarreepoep. Geen koorts hier maar bij buikgriep maaktte hij nooit koorts. Bij oorontstekingen die we hadden had hij wel 2 keer hoge koorts van 39,5. Het zal bij elk kind verschillend zijn denk ik maar is het enkel overgeven dat je kindje doet?