10 Reacties

3 jaar geleden

Pompoen/wortel koken en pureren, klaar. Dito met broccoli of erwtjes

3 jaar geleden

Rode paprika鈥檚! Kun je gekookte / gestoomde wortel doorheen pureren

3 jaar geleden

Ik heb wel een groen pasta recept. Pasta met spinazie en roomkaas en evt spekjes deze vind mijn zoontje echt helemaal geweldig

3 jaar geleden

Flespompoen schillen en in stukjes in de oven. 3 knoflooktenen heel erbij en 30 minuten op 200 graden in de oven. Even kort de gril erop, in de blender met wat kookvocht van de pasta en door de pasta roeren. Ik eet dit regelmatig met linzenpasta馃槉

3 jaar geleden

Pompoen wortel paprika ui en knoflook roosteren in de oven met wat olie en vervolgens pureren met wat zoutarme bouillon tot een saus. Ik doe er ook wat kruiden doorheen zoals peper, tijm en oregano.

3 jaar geleden

Uitje en knoflook fruiten. Pompoen koken/stomen en dan pureren samen met een potje gegrilde paprika. In de pan bij het uitje en evt wat verdunnen met water of bouillon. Kruiden met oregano en basilicum en bon apetit

3 jaar geleden

Vandaag toevallig pompoenrisotto gemaakt. Mega simpel: -3 uitjes -Halve flespompoen met schil (altijd doen met sausen zorgt voor structuur) -3 winterpenen. -verse bieslook Uitjes even fruiten in een braadpan, dan ook even kort de pompoen en winterpenen mee bakken. Dan water er bij. En dan even 15-20 minuten met deksel laten sudderen. En dan vocht afgieten, bieslook er bij en dan pureren en eventueel wat feta er door. Je kan dit ook doen met iedere willekeurige groente. Zoals paprika, zoete aardappel, pastinaak etc.

3 jaar geleden

Allemaal super bedankt!!馃グ

3 jaar geleden

Ik ben zelf allergisch voor tomaat en mijn favoriete eten is pizza 馃檲. Een goed vervanger is een pot geroosterde paprika's en deze in de blender gooien. Maken er ook vaak pasta saus van.

3 jaar geleden

Wortel, paprika en ui aanfruiten en dan op een klein pitje goed laten doorgaren. Pureren en eventueel wat kruiden erbij Voor toch een lekkere groene saus: Verse spinazie bakken en dan met wat zuivelspread en zoutloze bouillon pureren