13 Reacties

3 jaar geleden

Wat een mooie krullies! Voor de berg heb ik geen tips. Krullend haar heb ik zelf en gebruik het liefst de producten van shea moisture, hiervan hebben ze ook een productlijn voor kindjes. Als tip: Ik zou niet in 1 keer te veel product in het haar smeren en echt eerst goed kijken hoeveel er benodigd is, anders krijg je hele vette en hangende krulletjes.

3 jaar geleden

Hoi.. Berg kan het hele leven blijven bestaan/steeds weer terug komen. Ik heb er zelf last van als ik veel stress heb of als mijn hormonen in de war zijn. Ik kam het altijd droog uit, dus zonder babyolie en was daarna mijn haren. Werkt perfect..

3 jaar geleden

Reactie op Deem&noa

Wat een mooie krullies! Voor de berg heb ik geen tips. Krullend haar heb ik ...
Dank je. Ja, ik vind haar krullen ook mooi. Ik moet er alleen nog mee leren omgaan :-). Oudste heeft ander type haar en ik ook. Bedankt voor de tip!

3 jaar geleden

Hoi.. Berg kan het hele leven blijven bestaan/steeds weer terug komen. Ik ...
Hoi, bedankt voor je reactie. Ik wist niet dat je er ook als volwassene last van kon hebben. Doet het geen pijn als je het droog uitkamt? Ook geen geirriteerde hoofdhuid daardoor?

3 jaar geleden

Mijn zoons haren. Gebruik ook Shea moisture

3 jaar geleden

Reactie op Uiltje

Hoi, bedankt voor je reactie. Ik wist niet dat je er ook als volwassene la ...
Nee bij mij niet, maar dat merk je snel genoeg als het haar wel zeer doet. Je hebt ook speciale shampoo voor berg, maar die is heel duur. Sommige mensen hebben er continu last van ipv op bepaalde momenten zoals ik dat heb. Dan kan ik me voorstellen dat zo'n shampoo de moeite waard is..

3 jaar geleden

Onze oudste heeft ook krullend haar en ook berg, ik doe het voor het douchen en haren wassen (1x per week was ik haar haren) helemaal uitkammen en haarolie op de hoofdhuid, vervolgens ook met een kam alles uitkammen maar wel zorgen dat je niet de verschillende kanten op kamt ivm meerdere kruinen. Daarna een goede voedende shampoo, ik gebruik shampoo voor volwassenen met krullend haar, want Zwitsal oid heeft geen nut. Vervolgens conditioner en een leave in haarmasker en tijdens het aanbrengen uitkammen. Daarna niet meer borstelen of kammen. Als laatste doet ik Cocosvet in d’r haren tegen de droogheid, en dagelijks antidofheid crème van andrelon. Hier op de foto is het ook erg droog door het weer en water, maar sinds ik deze energie erin steek komen haar krullen zoveel beter uit.

3 jaar geleden

Curly girl methode🤗 is te vinden op Google.

2 jaar geleden

Benieuwd of er nog andere mensen tips hebben. Vandaag dr leenaarts bergzalf gebruikt (als baby ook al eens) maar de berg is altijd wat gebleven. Nu lijkt het wat meer weg, maar zelfs na 3x haren wassen heeft m'n dochter nog ontzettend vet haar alsof het weken niet gewassen is ... (Vrij lang haar voor een 1,5jarige) maar vanwege eczeem wil ik ze ook niet te vaak in bad doen normaal gesproken, maar nu is het ook geen smakelijk gezicht 😑 durf ze eigenlijk niet eens mee naar buiten te nemen zo....

2 jaar geleden

Reactie op Baby22072020

Benieuwd of er nog andere mensen tips hebben. Vandaag dr leenaarts bergzalf ...
Ik heb gisteren castorolie gebruikt voor mijn baby met berg en jeeetje wat een wonderspul! 8 uur laten zitten en daarna met shampoo uitgewassen (2x) en berg is weg!

2 jaar geleden

Ik heb zelf berg tijdens zwangerschappen en borstvoeding periode.. je kunt het er gewoon uitkammen zonder olie oid. Daarna de haren wassen en dan is het weer even een tijdje weg..

2 jaar geleden

Reactie op Baby22072020

Benieuwd of er nog andere mensen tips hebben. Vandaag dr leenaarts bergzalf ...
Als de berg niet volledig weg is blijft het haar ook vet na het wassen. Je zou de berg er echt helemaal uit moeten kammen en daarna wassen..