9 Reacties

één maand geleden

Ik ben anti schermen, maar zou hiervoor echt overstag gaan en ze met wat te eten voor een scherm zetten zodat ik kan kammen. Dat gaat je alleen niet helpen met wassen... hier zijn ze altijd dolblij als ze met lege shampooflessen en een maatbeker mogen spelen in de douche, misschien helpt dat? 'Nieuw' speelgoed helpt misschien?

één maand geleden

Het is natuurlijk ook niet fijn, dat gewriemel aan je haar als je een peuter bent. Wassen zou voor mij “houdgreep” betekenen. Jammer, maar het moet even. Gaat ze niet dood van. Raakt ze ook niet getraumatiseerd van. Na het wassen lekker in een hoge stoel voor de tv parkeren, favoriete serie aan, snackjes voor haar neus en kammen maar. Maak het jezelf niet te moeilijk 🙃 Succes met het luizenleger!!

één maand geleden

Je hebt ook luizenshampoo welke de luizen na 1x wassen dood. Ik heb daarna nog 2 dagen gekamt om de eitjes en dode luizen weg te halen, maar verder viel het echt 200% mee:)

één maand geleden

Heb je een bad? Onze meid heeft een hekel aan haar haren wassen, maar toen ze zag hoe we bij de baby de haartjes wassen wou ze dat ook (achterover in bad, hoofdje onderdompelen terwijl gezicht boven water blijft). Dit doet ze nu zelf in bad, ik help nog meer shampoo indoen maar het uitspoelen doet ze nu zelf een ze vraagt zelfs of ze haar haren mag wassen! Gigantisch verschil met hoe het eerst ging, altijd een gevecht omdat ze geen druppeltje in haar ogen wou

één maand geleden

Twee weken?! Is er geen heftiger middel waarmee je er in 1 of 2 keer vanaf bent? Bij ons zou dit ook houdgreep betekenen, zoals iemand hieronder beschrijft. Even doorbijten..

één maand geleden

Reactie op Rod

Je hebt ook luizenshampoo welke de luizen na 1x wassen dood. Ik heb daarna ...
Het blijft, ondanks de middelen die je gebruikt, wel aanbevolen om twee weken lang elke dag te kammen. Wel hoeft dat volgens mij echt niet elke dag met zeiknat haar en crèmespoeling, maar mag je ook het haar een beetje nat maken en gewoon kammen met de luizenkam. Niet leuk voor zo'n kleintje en ook niet voor jou. Wat eerder al genoemd is, schermpje zou ik ook inzetten als het helpt.

één maand geleden

Dank voor alle tips, we gaan ermee aan de slag. Ik denk inderdaad dat filmpjes met snacks gewoon maar ingezet gaat worden. En het achterover in bad zal ik ook eens voorstellen

één maand geleden

Je hebt ook een leave in conditioner die je na het wassen aanbrengt op (handdoek)droog haar. Maar ik zou in dit geval voor gemak kiezen. De speciale shampoo die alles in 1x dood. Daarna kammen met leave in conditioner. En dan om de dag kammen zonder te wassen. Als je klitten wilt voorkomen, dan kun je de haren vlechten zodat je minder lang hoeft te kammen. En… Televisie is je vriend! Ik heb een zoon en die geeft niks om zijn haar, dus die heb ik gewoon kort geschoren. Die heb ik een paar keer voor de vorm gekamd, maar het was eigenlijk al weg!

één maand geleden

Ik heb licener luizenshampoo gebruikt. 1x en het was weg. Daarna ook niet meer elke dag met die luizenkam. Hoeft ook niet staat er op de verpakking. Ik vond het een top product. Mijn dochter van 7 heeft lang dik haar dus kammen is al vreselijk op zich.