11 Reacties

2 dagen geleden

Mijn zoon had dat gisteren ook (koorts en bultjes in/bij z'n mond) en vandaag zitten ook zijn handen, voeten en billen onder de bultjes. Duidelijk hand-voet-mondziekte..

2 dagen geleden

Hier begon het in de mond en breidde 1-2 dagen later uit naar andere delen op het lichaam.

2 dagen geleden

Mijn dochter heeft dit ook gehad, toen had ik ook een koortslip. Was dus wel degelijk van het koortslip virus! Schijnbaar als kindjes dit voor het eerst hebben krijgen ze uitslag binnenin hun mond, mijn dochter had allemaal zweertjes. Helaas is er volgens mij niet zoveel aan te doen..

één dag geleden

Herpes virus kan wel zeker in de mond tot uiting komen. Hoe oud is je zoontje? het virus van heel erg heftig zijn voor jonge baby's.

één dag geleden

Denk toch een virus, als het uitbreid is het waarschijnlijk hand voet mond. Ons zoontje had iets vergelijkbaars en kwam in t ziekenhuis door uitdroging, let goed op dat hij blijft drinken en vertrouw je het niet, aan de bel trekken. Bij ons werd er helaas te licht over gedaan wat 4 nachten ziekenhuis heeft opgeleverd

één dag geleden

Hand voet mondziekte begint vaak wel zo, dat breidt pas later uit naar handen en voeten. Maar het kan ook wel het herpesvirus zijn. Beide gevallen is weinig aan te doen, maar wel belangrijk om de algemene ziekteverschijnselen goed in de gaten te houden. Beterschap!

één dag geleden

Reactie op LWW

Herpes virus kan wel zeker in de mond tot uiting komen. Hoe oud is je zoont ...
hij is 2.5! is dit ook vaak icm koorts?

één dag geleden

Reactie op Iris_1990_

Mijn dochter heeft dit ook gehad, toen had ik ook een koortslip. Was dus we ...
en had je dochter ook koorts? gisteren zoiets engs meegemaakt, hij was een paar keer totaal in paniek, werd huilend wakker zag de angst in zn ogen en was erg bang. het was net of hij dingen zag die er niet zijn. ik denk zelf dat hij aan het ijlen was... pcm gegeven en toen niet weer gehad vannacht. bah 😩 wat eng!

één dag geleden

Reactie op mamavanr33

hij is 2.5! is dit ook vaak icm koorts?
De eerste keer schijnt koorts heel normaal te zijn. Met 2.5 is volgens mij het grootste gevaar wel geweken trouwens. Maar het kan heel onprettig zijn. Dus inderdaad goed in de gaten houden met drinken. Dat hij voldoende binnen krijgt.

één dag geleden

Reactie op 25mama

Hand voet mondziekte begint vaak wel zo, dat breidt pas later uit naar hand ...
dankjewel!

één dag geleden

hij heeft nu dit erbij op zn arm...