6 Reacties

9 maanden geleden

Hahah heel herkenbaar van onze kleuter! Altijd wel een moeilijke slaper geweest.. beetje angstig aangelegd en veel behoefte aan nabijheid. Op de camping ging het altijd super goed als hij op een luchtbedje naast ons lag.. wij hebben nu een bed naast ons bed gezet en midden in de nacht tippelt hij in dat bedje naast ons 😅 Dat is ons compromis, want zo hebben wij wel weer ons bed terug en heeft hij z'n nabijheid. Inslapen blijven we wel in zijn eigen kamer/bedje doen.. dat houd ik wel heel bewust aan.

9 maanden geleden

Hier een zoontje van 2,5 die ook een (redelijke) goede slaper was. Af en toe ging het wat minder, maar goed het blijven kindjes haha. Inmiddels slaapt ie ook al ruim 3 weken bij ons in bed, want meneer is heel bang overal voor. Begint netjes in zn eigen bedje, maar beland alsnog tussen ons in, en kan ook zo lekker tegen je aan plakken. Stiekem geniet ik er wel van haha. Maar zou het ook wel erg fijn vinden als die gewoon weer in z’n eigen bed sliep 🤭.

9 maanden geleden

Ik heb altijd een moeilijke slaper gehad, hij slaapt al vanaf 4 maanden bij ons in bed. Hij wordt in december 2, ik ben nu bijna 38 weken zwanger. De zwangerschaps kussen helpt om een beetje ruimte te hebben 🤣 meer tips heb ik niet.

9 maanden geleden

Wij hebben een cosleepledikant aan ons bed staan. Zo heeft hij toch de nabijheid, maar wij ook onze ruimte.

9 maanden geleden

Reactie op Boymommy21

Ik heb altijd een moeilijke slaper gehad, hij slaapt al vanaf 4 maanden bij ...
Hahaha het zwangerschapskussen heeft hier ook als goeie barrière gewerkt 🤣 Verder ook helaas geen tips

9 maanden geleden

Bedankt, dames! Ik heb gisteren m’n zwangerschapskussen tevoorschijn gehaald omdat dat comfortabel lag, en toen hij om 2 uur ‘s nachts (langer volgehouden in z’n eigen bed deze keer!) bij ons kwam liggen is hij bij mijn man gaan liggen en is daar in slaap gevallen.