50 Reacties

één jaar geleden

Een molletje die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Tijger die jarig is (precieze titel even kwijt) Coco kan het Zijn 3 hele leuke boeken

één jaar geleden

Sst de tijger slaapt is dat! En Coco is ook favoriet hier. Ik ben dol op prentenboeken, vind ze haast leuker dan m'n zoontje hahaha hoop ook dat we voor z'n verjaardag mogen krijgen!

één jaar geleden

Het boek Alfabet. 26 pagina's met plaatjes die steeds met dezelfde letter beginnen. Ze kan iets aanwijzen en dan kan ik zeggen wat het is. Of ik wijs en zeg het of juist mijn dochter. Denk dat dit nog een tijdje leuk blijft, elke keer zie ik wel weer wat nieuws. ❤️

één jaar geleden

Nu is in de boekenhandel "Ik zou wel graag een kindje lusten" prentenboek van t jaar, dus voor €2,50 te krijgen.

één jaar geleden

Een molletje die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Tijger die jar ...
Er is nu een vervolg op Coco, Coco kijk uit. Dat is hier nog geliefder dan het 1e boek (en ik vind hem eerlijk gezegd zelf ook leuker).

één jaar geleden

‘Mag ik in je luier kijken?’, ‘sttt de tijger slaapt’, ‘Saartje wil een taartje’, ‘rupsje nooitgenoeg’ om een paar super leuke te noemen alvast!

één jaar geleden

Boer Boris boeken zijn allemaal leuk

één jaar geleden

Er zijn zoveel mooie prentenboeken 🥰 De leeuw in de muis is mijn favoriet. En nog een paar leuke: - he wie zit er op de wc? - zo moe en toch klaarwakker - deze ridder zegt nee - moppereend

één jaar geleden

Hoeveel wil je er? Naast de super leuke al genoemde boeken :-) De boeken van Sam Usher (regen, wind, storm, zon bijvoorbeeld) Kwek kwak eendje (vooral voor 2-jaar), Het voorleeswoordenboek Slaap zacht bouwterrein De boeken van Karel en Kaatje. Hebben ook grote boeken over thema’s als seizoenen, auto’s, dieren. De Bobby boekjes zijn heel fijn met thema’s die spelen bij je kindje. En stuk moderner dan Nijntje, maar ik ken wel een hoop ouders die het te zoetsappig vinden, maar hier erg geliefd. De kleine walvis Papatijd.

één jaar geleden

Ja, de kleine walvis is hier een tijd lang lievelingsboek geweest! Erg schattig ook. Nog even achter de oortjes kriebelen is ook leuk.

één jaar geleden

Boeken die je niet vaak hoort: - Ik zoek een kusje - Friet flamingo (misschien niet echt prentenboek maar wel mega leuk!)

één jaar geleden

Er zijn echt zóveel leuke boeken 😃 Aan onze peuter (3) lezen we momenteel dagelijks Superworm voor. Maar Coco is ook heel leuk, en van dezelfde schrijfster Kom mee Kees. En de Gruffalo blijft ook leuk. Bobbi vind ik zelf ook wel wat zoetsappig, maar peuter vindt het heerlijk. En het leest wel lekker makkelijk weg, ook wel fijn als je het voor de 100e keer leest 🤣

één jaar geleden

De boeken van Astrid Lindgren. Prachtig qua tekst en met mooie platen. Zoals de Rode vogel. En het boek Waar is de Taart? en andere delen.

één jaar geleden

Ik zou wel een kindje lusten. De mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Muisje,mag ik in je luier kijken?

één jaar geleden

De kleine walvis Gewoon zoals je bent Allebei zó lief🥰

één jaar geleden

Er zijn zoveel mooie prentenboeken 🥰 De leeuw in de muis is mijn favoriet. ...
De eerste hebben wij nu van de bieb te leen! Maar WAAROM is het de leeuw in(!) de muis. Snap er helemaal niks van..

één jaar geleden

Oh!!! Nou zeg je me wat hahahaha ik denk dat ik het snap. Moreel van het verhaal!

één jaar geleden

De eerste hebben wij nu van de bieb te leen! Maar WAAROM is het de leeuw in ...
Omdat er binnenin de muis een dappere leeuw schuilt.

één jaar geleden

De eerste hebben wij nu van de bieb te leen! Maar WAAROM is het de leeuw in ...
Haha, ik had eerst ook niet eens door dat er IN stond, las automatisch EN, maar wat Meringue zegt: omdat er binnenin de muis een dappere leeuw schuilt. Hoe vinden jij en je kindje het boek?

één jaar geleden

Boeken van Gansje, Kleine blauwe truck, Bobbi, Ik vind je lief mama, Boeken van kikker, Dikki Dik.....