4 Reacties

3 maanden geleden

Ben ook benieuwd! Heb ze net in huis ook ivm antibiotica bij onze dochter. Wil er morgen mee starten. Dus zal over een paar dagen even laten weten of we iets merken! Ben zelf voor dit merk gegaan omdat er geen toevoegingen etc. In zitten. Ben benieuwd!

3 maanden geleden

Het kan nooit kwaad de darmen te ondersteunen. Ik geef al sinds de geboorte probiotica aan mijn zoontje en neem het zelf ook iedere dag. Op dit moment hebben we vitakruid waar ook geen toevoegingen in zitten. Laveen hoor ik ook hele goede verhalen over. Mocht je het geven terwijl er een antibiotica kuur gegeven wordt dan moet dat minimaal 2 uur voor of na het geven van de antibiotica.

3 maanden geleden

Hoi! Weet niet of je nog behoefte hebt aan een reactie. Maar hier nu een weekje gestart en tot nu toe eigenlijk vrij weinig/geen last van krampjes! Dochter is 4 weken. Weet natuurlijk niet zeker of t door de druppels komt.

één maand geleden

Hoe is jullie ervaring nu? Bij mij nu na gisteren eerste druppels te hebben gegeven 1 groot drama. Hij is opgeblazen en huilt continu vanwege de windjes en het opgeblazen gevoel. Ik heb hem zelfs moeten ophalen bij de kinderopvang!