8 Reacties

één jaar geleden

Ons dochtertje word in september 2 maar past hem echt helaas nog lang niet. Moet wel zeggen dat we een tenger meisje hebben. Dus mijn tip om iedergeval te passen voordat je gaat. Verder leek het ons wel een fijne in gebruik.

één jaar geleden

Wij hebben denk ik nu 1,5 jaar al voor mijn dochter van 4 en ik vind echt ideaal. Natuurlijk moet je bij ze blijven, maar madam sprong zo in het diepe en ze kwam direct boven en mooi tot boven de middel. Ik vind het een stuk fijner en voor mij gevoel veiliger dan standaard baantjes, omdat je lichaampje hoger in het water ligt .... Zo krijgen ze ook niet een berg zwemwater binnen. Ik vind het een aanrader!

één jaar geleden

Oh en dat drijven en zinken leren ze nu op de zwemles zie daar het probleem niet van in. Mij. Dochter vindt zwemles ook echt geweldig is dan ook een waterrat ondanks dat ik zelf niet heel veel met haar ben wezen zwemmen 🙈

één jaar geleden

Bandjes! Wij hadden ook zo een ring, vond ze vooral heel erg leuk.

één jaar geleden

Ik zou voor een puddle jumper gaan. Bandjes kunnen losgaan of verzakken. En vind een puddle jumper voor mijn gevoel iets veiliger.

één jaar geleden

Swimsafe bandjes! Dus niet die standaard driehoekige dingen. Puddle jumper is ook fijn.

één jaar geleden

Ik heb beide… puddle jumper voor aan de kant van t water zodat hij veel meer drijfvermogen heeft mocht hij toch een duik nemen. Dat geeft mij net iets meer tijd of vrijheid. Zwem ik samen met hem dan geef ik voorkeur aan bandjes zodat we kunnen oefenen met drijven en zwemmen. Decathlon heeft puddlejumper waar de band rondom borst los kan, vind ik handig

één jaar geleden

Dank voor alle tips! Heel fijn! We gaan voor de puddle jumper van Decathlon waar je de onderdelen van los kan maken. Best of both worlds!