Puddle jumper vs. bandjes

Floor92
één maand geleden
Volgen
Hoi mama’s! In augustus gaan wij op vakantie naar Portugal met ons drietjes. Onze dochter is dan 2 jaar en 2 maanden oud. Ze is nogal een ondernemend en onafhankelijk typje. Nou willen we graag ook naar het strand/zwembad met haar. Online kom ik diverse soorten hulpmiddelen tegen. De puddle jumper lijkt me handig omdat ie hufterproof is en ze die echt niet zo maar uit kan doen maar met bandjes leert ze weer beter om te gaan met drijven/zinken etc. Wat is jullie ervaring?
Reageer
Typ hier je reactie
8 reacties
Mama van Eva 🥰
één maand geleden
Ons dochtertje word in september 2 maar past hem echt helaas nog lang niet. Moet wel zeggen dat we een tenger meisje hebben. Dus mijn tip om iedergeval te passen voordat je gaat. Verder leek het ons wel een fijne in gebruik.
MarSch123
één maand geleden
Wij hebben denk ik nu 1,5 jaar al voor mijn dochter van 4 en ik vind echt ideaal. Natuurlijk moet je bij ze blijven, maar madam sprong zo in het diepe en ze kwam direct boven en mooi tot boven de middel. Ik vind het een stuk fijner en voor mij gevoel veiliger dan standaard baantjes, omdat je lichaampje hoger in het water ligt .... Zo krijgen ze ook niet een berg zwemwater binnen. Ik vind het een aanrader!
MarSch123
één maand geleden
Oh en dat drijven en zinken leren ze nu op de zwemles zie daar het probleem niet van in. Mij. Dochter vindt zwemles ook echt geweldig is dan ook een waterrat ondanks dat ik zelf niet heel veel met haar ben wezen zwemmen 🙈
Ang6
één maand geleden
Ik zou voor een puddle jumper gaan. Bandjes kunnen losgaan of verzakken. En vind een puddle jumper voor mijn gevoel iets veiliger.
Bloemetjesgordijn
één maand geleden
Swimsafe bandjes! Dus niet die standaard driehoekige dingen. Puddle jumper is ook fijn.
Coco88
één maand geleden
Ik heb beide… puddle jumper voor aan de kant van t water zodat hij veel meer drijfvermogen heeft mocht hij toch een duik nemen. Dat geeft mij net iets meer tijd of vrijheid. Zwem ik samen met hem dan geef ik voorkeur aan bandjes zodat we kunnen oefenen met drijven en zwemmen. Decathlon heeft puddlejumper waar de band rondom borst los kan, vind ik handig
Floor92
één maand geleden
Dank voor alle tips! Heel fijn! We gaan voor de puddle jumper van Decathlon waar je de onderdelen van los kan maken. Best of both worlds!