10 Reacties

één jaar geleden

Oh dat hoop ik toch wel.. Onze opvang heeft geen peuterspeelzaal, dus we moeten wel naar iets anders daarvoor. Ik denk dat er heel veel opvangen zijn die geen peuterspeelzaal hebben toch? Lijkt me dat dat wel goed moet gaan :)

één jaar geleden

Reactie op Gietertje

Oh dat hoop ik toch wel.. Onze opvang heeft geen peuterspeelzaal, dus we mo ...
Het is bij ons niet persee noodzakelijk, want de gastouder biedt opvang aan tot 4 jaar. Maar de peuterspeelzaal is voor ons meer bedoelt dat zij in aanraking komt met meer leeftijdsgenoten. Eind van het jaar zullen er veelal baby's bijkomen en de oudere kindjes gaan of naar de peuterspeelzaal of naar school. Maar de peuterspeelzaal is niet echt opvang voor ons, want het is alleen maar een ochtendje, ik kan het niet gebruiken als "opvang" als ik moet werken. Maar meer voor de fun/leerzaam ☺️.

één jaar geleden

Reactie op Gietertje

Oh dat hoop ik toch wel.. Onze opvang heeft geen peuterspeelzaal, dus we mo ...
Je kind hoeft toch niet naar een psz als je al kdv hebt. Psz wordt doorgaans gebruikt voor kinderen die niet naar een opvang gaan om in contact te komen met andere kinderen

één jaar geleden

Volgens mij kun je maar 1 lrk nummer invoeren als je toeslag wilt aanvragen.

één jaar geleden

Geen ervaring. Maar heb al wel vast gekeken voor onszelf in de toekomst. Je kan beide gewoon aanvragen. Beide heeft een andere tarief en ook een andere toeslag.

één jaar geleden

Volgens mij moet het gewoon naast elkaar kunnen, het is een belletje waard lijkt me. Dan kunnen ze het precies vertellen. Mijn dochter gaat per afgelopen februari, 2 dagdelen naar de peuter. Ging naar kdv en contract om laten zetten naar vso en bso straks als ze 4 word. Ontvang dus van 1 toeslag maar ze staan er beide in omdat, vso en bso pas in november zijn.

één jaar geleden

Ja hoor dat kan! Als je het maar goed doorgeeft aan de belastingdienst! Zijn zelfs mensen die verschillende organisaties voor dagopvang moeten gebruiken met de huidige wachtlijsten, zo lang je alle organisaties en bijpassend uurtarief doorgeeft valt dat gewoon onder kinderopvang en recht op toeslag

één jaar geleden

Je kunt meerdere lrk nummers opgeven voor toeslag. Ik heb 2 gastouders ipv 1 en ze gaan totaal 4 dagen naar de opvang en krijg ook toeslag. Hoe het zit met een peuterspeelzaal weet ik niet. Geen ervaring mee. Als je inlogt op toeslagen en aanvinkt er wijzigt wat in de kinderopvang kan je dingen aanpassen. Het spreekt aardig voor zich.

één jaar geleden

Ja hoor dat kan. Mijn zoontje gaat ook naar een gastouder en begint over 2 weken bij de peuterspeelzaal. Je kan ze allebei apart invoeren.

één jaar geleden

Ja hoor dat kan gewoon. Onze oudste gaat 1 dag naar t kinderdagverblijf en 2 dagdelen naar de peuterspeelzaal en wij krijgen voor beiden een vergoeding. De max aan aantal uren die je vergoed krijgt is wel afhankelijk van hoeveel je werkt. Voor onze zoon was de psz wel echt goed, heeft daar veel geleerd en veel uitdaging! Dus ik snap dat je de combi wil..