7 Reacties

één maand geleden

Superfit en dan de lagoon van ze. Ik vind het een duur merk maar ik merk wel echt verschil in goedkoop en duurdere sandalen. Of ik ben de juiste goedkopere sandalen nog niet tegengekomen. Maar superfit lagoon zit super, en die van de van haren zitten niet zo heel goed. Maar kind heeft brede voet en hoge wreef.

één maand geleden

Kipling is een goed merk voor sandalen, maar wat ik vooral zou zeggen is dat je naar een goede kinderschoenenwinkel kunt gaan waar ze kijken welke schoenen het beste bij de voeten van je kind past. Schoenen zijn echt heel belangrijk en vooral als ze er de hele zomer op doorgaan.

één maand geleden

Salt water sandalen. Mogen ook nat worden wat wel makkelijk is.

één maand geleden

Reactie op Mamvanbijna3

Kipling is een goed merk voor sandalen, maar wat ik vooral zou zeggen is da ...
Vandaar dat ik ook hier advies vraag zodat ik wat gerichter naar winkels kan gaan 😉

één maand geleden

Hier ook fan van salt water sandals. Koop ze elk jaar opnieuw maar ze zijn wel prijzig.

één maand geleden

Mijn zoontje draagt altijd sandalen van Teva. Niet heel stylish maar wel heel fijn met spelen. Ze kunnen lekker vies en nat worden, zijn zo schoon en drogen snel.

één maand geleden

Hangt ook wel echt af van het type voet. Bijv smal voetje past niet echt lekker in de kipling. Ik koop voor m’n dochter dus altijd Clic! voor m’n zoontje wisselend. Ik kijk iig naar leren sandalen. Ook bijv bij van Haren heb je prima leren sandalen die stuk betaalbaarder zijn dan die dure merken.