10 Reacties

één jaar geleden

Kijk eens op de website van mw. Schimmel uit Hollandse rading. Het moet bij je passen maar wij hebben goede ervaringen.

één jaar geleden

Samen slapen al geprobeerd? Gewoon tussen jullie in leggen als ze wakker wordt? Wellicht heeft ze even wat meer behoefte aan nabijheid.

één jaar geleden

Nachtlampje, deur op een kier? Dat zijn dingen die hier op die leeftijd gingen spelen. Ze voelde zich alleen in de nacht.

één jaar geleden

Reactie op XDaanX

Samen slapen al geprobeerd? Gewoon tussen jullie in leggen als ze wakker wo ...
Als ze ziek is mag ze wel tussen ons in liggen maar verder wil ik haar toch echt zoveel mogelijk in haar eigen bedje hebben, vooral met straks nog een baby op komst :-)

één jaar geleden

Reactie op Larissavw

Nachtlampje, deur op een kier? Dat zijn dingen die hier op die leeftijd gin ...
Ik zal vannacht het lampje weer eens aan laten staan, kijken of het helpt :-)

één jaar geleden

Hier heeft een nachtlampje erg geholpen!

één jaar geleden

Ik denk dat ze een nachtlampje kan gebruiken, dat ze het eng vindt in haar eentje op die grote, donkere kamer. Wij hebben een Hue lamp in haar grote lamp gedaan. Die kan je dimmen met je telefoon en op rood licht zetten. Rood licht verstoort de melatonineaanmaak niet, maar ze kan wel alles zien. Wellicht is dat nog een optie?

één jaar geleden

Ik heb helaas geen tips voor je, maar het is echt bijna alsof ik mijn eigen verhaal lees. Alleen dan is mijn dochter bijna 2,5, maar ik ben ook 33 weken zwanger, slapen is ook een drama en ze moet niks van papa hebben. Het is inderdaad loodzwaar! Nachtlampje heeft hier tijdelijk geholpen, tot de nieuwigheid ervanaf was eigenlijk. Ik heb op het moment bij onze dochter het idee dat het eigenwijzigheid is.

één jaar geleden

Oh wat leef ik met je mee mama! Wat zal het ontzettend zwaar zijn! Ik zou adviseren dat je man haar de komende week naar bed brengt en de nachten doet. En jij tijdelijk even op het logeerbed, zodat jij in ieder geval je slaap kan pakken en overdag de energie over hebt voor je dochter. Oordopjes in en je man zijn gang laten gaan. Hierdoor kan ze wennen aan papa in de nacht. Trust me, ik had dit ook en heeft echt gewerkt. Nu accepteert zij hem volledig snachts en gaat zelfs makkelijker dan als ik het doe. Mss een matras naast haar bedje laten liggen? Zodat je man er naast kan liggen en als ze dan slaapt kan hij weer naar zijn eigen bed. Mss snachts deur open houden en een nachtlichtje aan? En heeft ze veel knuffels in bed? Ik merk sinds ik haar alle knuffels in bed heb gegeven, dat ze minder heftig wakker wordt. En daar ook een ritueeltje mee doen bijv dat alle knuffels haar een kusje geven voor het slapen gaan. Heeft ze wellicht dorst? Mss een rietjesbeker met water voor de nachten meegeven. Eet ze savonds wel voldoende, of is het toch de honger snachts? Mss vlak voor het slapengaan nog iets van een rijstewafel bieden. Ik hoop dat jullie er samen uit komen wat werkt bij jullie dochter! En nog een goede zwangerschap gewenst!

één jaar geleden

Reactie op Juni-20

Als ze ziek is mag ze wel tussen ons in liggen maar verder wil ik haar toch ...
Anders kun je een matras in haar kamer naast haar bedje leggen? Dan blijft ze in der bedje en kan je man er naast slapen. Hier heeft het voor veel rust gezorgd. En kun jij op jullie kamer (met oordoppen) hopelijk slapen. Ook met het oog op de baby straks zou dat een optie zijn (mocht het nog nodig zijn dan). Succes iig 😘