13 Reacties

één jaar geleden

Kan ze niet alleen in een pyjama? Het is niet meer zo koud, dus misschien is dat een optie

één jaar geleden

Ja idd voor nu zou dat zeker kunnen. overdag doe k dat al wel. maar zit dan meer aan t koudere weer te denken ook

één jaar geleden

Ik had voor de oudste hele dikke fleece pyjama voor de winter en in de zomer dunnere fleece pyjama of gewone. Werkte prima. Dit was vanaf 2,5 jaar. Tot die tijd legde ik hem slapend in zijn slaapzak.

één jaar geleden

Een fleece onesie. Heb je bijv bij de h&m met leuke printjes.

één jaar geleden

Hoe oud is ze? Mijne had vanaf ongeveer 1,5 ook zo’n struggle. Heb m toen met deken (niet te verwarren met dekbed) in bed gelegd en zo slaapt hij nog. Soms met pyjama, nu alleen in romper.

één jaar geleden

Er zijn zelfs slaapzakken met losse benen

één jaar geleden

Hier 16 mnd, en heeft altijd met een deken geslapen. Thuis wil die niet met een slaapzak, op t KDV wel🤦 Nu sinds 2 weken een dekbedje (ja ik weet het, wordt afgeraden tot sws 2jr.. maar buikslapen wordt ook afgeraden, en doetie ook al vanaf dag 1 🫣) en hij slaapt ineens ZO goed 😲😳 niet meer halve nachten bij mij, en dan draaien, keren en schoppen, maar gewoon lekker in zn eigen bedje. Soms wordt ie wakker omdattie onder t dekbedje uit is. En het koud krijgt. Soms wordt ik snachts wakker, en als ik kijk ben ik m kwijt, ligtie zonder dekbedje op gerold op het voeten eind 😅🫣 Hij ligt dus ook echt niet stil, ik weet niet hoe oud je kindje is? Maar misschien gewoon eens proberen met een dekentje? Maar dan niet helemaal tot bovenaan. In het begin deed ik de deken maar tot aan z'n oksels, ivm buikslapen en niet stilliggen.

één jaar geleden

Reactie op Coco88

Hoe oud is ze? Mijne had vanaf ongeveer 1,5 ook zo’n struggle. Heb m toen m ...
Ze js 1.5 jaar en buikslaper. Maar t in bed leggen in momenteel al n strijd dus ook al leg ik een dekentje in bed, ze blijft staan/lopen/kruipen in bed. Dus ben erg benieuwd hoe jullie dat deden 😉 ze gaat er nog niet zelf onder liggen denk🙈

één jaar geleden

Reactie op Brownie

Ze js 1.5 jaar en buikslaper. Maar t in bed leggen in momenteel al n strijd ...
Hier enorm gevecht gehad en advies gevraagd uiteindelijk omdat slapen een verschrikking werd. Meneer wilde niet tandenpoetsen, niet omkleden, geen slaapzak aan. Niets was oké. Advies was om alles aan te bieden in de normale volgorde maar niet mee te gaan in de driftbuien. Geen pyjama? Prima, dan met kleren aan in bed. Geen slaapzak? Dan zonder. Doel was om hem te leren dat hij niet zoveel controle kon hebben. Daar is ie immers nog te klein voor. Tip is dan wel te zorgen dat je alvast ff schone luier doet voor het naar bed brengen begint. Dus bijv uurtje eerder al. Dan is dat iig geen issue in de nacht. Dit hebben wij 3 avonden gedaan en het werkte als een tierelier. Voor wat betreft een deken; dit kost een paar nachten en dan zijn ze eraan gewend. Ik heb een buikslaper en de eerste nachten werd hij soms wakker en moest ik de deken over doen. Wij deden dan iig pyjama aan en sokjes zodat het niet te koud werd. Na een paar nachten had hij het door en nu doet hij gewoon zelf een dekentje over.

één jaar geleden

Wollen pyjama reguleert goed de temperatuur

één jaar geleden

Ik doe op warme dagen gewoon een goede pyjama aan, dan is dat genoeg. En op.koudere dagen soms zo'n fleece onesie. Dan hebben ze wel de vrijheid van kleding, maar is eigenlijk een soort slaapzak. Ik heb echt hetzelfde probleem!

MOD

één jaar geleden

Goedenavond, Op verzoek van TS zal ik dit topic sluiten. Liefs Sumeyye