19 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb er ervaring mee! En ik ben fan! Mijn zoontje vindt het niet erg om ze aan te hebben, hij kan goed lopen zonder om de haverklap onderuit te glijden in ondiep water en ja, ze werken precies zoals beweerd wordt! ✔️👌🏼

2 jaar geleden

Mocht je tweedehands overwegen; er staan er aardig wat op Vinted!

2 jaar geleden

Ideale dingen! Ook om bv mee in de tuin te spelen met de watertafel vind ik ze handig

2 jaar geleden

Ideaal. Blijven echt goed zitten in het water. Veilig met lopen en ze krijgt ze ook aan als we bv naar monkey town gaan

2 jaar geleden

Super fijne dingen! Enige nadeel is na lang dragen dat de rand van het elastiek kan gaan knellen om het enkeltje. Mijn dochtertje gaat er dan aan trekken: ze vind het dan duidelijk vervelend. Maar ik heb het dan over een situatie waarin ze de schoentjes langer dan een uur draagt (vd zomer buiten in het zwembad)

2 jaar geleden

Super handig! Makkelijk aan te doen en je doet er ook lang mee. Mijn zoontje heeft ze aan met zwemmen en met spelen in de tuin in de zomer in het gras. Kunnen ze bijv. ook niet gestoken worden door een bij in het gras.

2 jaar geleden

Thanks voor de reacties, allemaal positief dus!

2 jaar geleden

Hoe vallen ze qua maat?

2 jaar geleden

Ja ze zijn het geld zeker waard. Het werkt super tegen uitglijden. Ik vind de kwaliteit goed, we gebruiken ze wekelijks in het zwembad en kan ze doorgeven aan de tweede straks want ze zijn nog goed.

2 jaar geleden

Reactie op Meringue04

Hoe vallen ze qua maat?
maat 21-23 valt precies op maat

2 jaar geleden

Jaaaa ideaal! Op heet zand, het zwembad, hete tuintegels in de zomer 👌

één jaar geleden

Ik was mij hier ook op aan het oriënteren, vooral met het oog op de zomer en spelen (met water) in de tuin. Heeft iemand enig idee of ze ooit in de aanbieding zijn? Tweedehands vinden wij voor schoenen zelfs niet zo aangenaam.

één jaar geleden

Mega fijn! Ik kocht ze ook veel goedkoper en nieuw van een belgische verkoopster op vinted!

één jaar geleden

Een vriend van mij gaat binnenkort kijken of hij ze in Turkije kan kopen voor me. Schijnt stuk goedkoper te zijn daar. Ben benieuwd.

één jaar geleden

Hoi mijn zoontje heeft maat 21, als je 21 tot 23 besteld zijn ze dan niet veel te groot?

één jaar geleden

Ik vind ze wel ruim vallen. Mijn zoon heeft schoenmaat 26 en slipstops 24-26 (hij zat nog in 25 toen ik ze kocht) en heeft nog veel ruimte over.

één jaar geleden

Ik vind ze ideaal, na 5 dagen op vakantie was de naad tussen de anti slip onderkant en bovenkant al kapot en was het echt al flink versleten. Dus ik vind de kwaliteit niet heel geweldig. Of mijn dochter is gewoon heel lomp 🥲

één jaar geleden

Ze zijn de prijs meer dan waard. Ideale dingen. Ze vallen op maat dus dan zou je voor 21-23 moeten gaan. De 'oudere' printjes vind je soms voor 14.99.

één jaar geleden

Reactie op Prana

Een vriend van mij gaat binnenkort kijken of hij ze in Turkije kan kopen vo ...
Hoi , verouderd topic, maar zijn ze daar goedkoper ? In Turkije ? En m’n zoontje heeft maat 23 welke maat is dan het handigste om te nemen ? Maat 23 past die van t zomer denk ik goed nu nog iets te ruim