12 Reacties

4 jaar geleden

Kijk eens bij Biomecanics, het is een Spaans merk en heeft een speciaal uitneembaar voetzooltje waarmee je de juiste maat kunt bepalen. Ze zijn ergonomisch en de meeste zien er ook leuk uit.

4 jaar geleden

Leuk! Ik zou even naar een speciaalzaak voor kinderschoenen gaan. Dan betaal je wel de hoofdprijs maar weet je in ieder geval dat de schoenen goed passen en de juiste steun bieden. Ik weet in ieder geval dat de zool flexibel/buigzaam moet zijn. Anders kan je zoontje zijn voeten niet goed afrollen.

4 jaar geleden

Ik had voor in huis slipstops( ook ideaal voor bij/in het zwembad of achtertuin met hete tegels, strand enz. Kun je ook wassen en mogen nat worden) en leren slofjes van babysteps. Maar dit was in de winter.. nu kan het thuis natuurlijk gewoon lekker op blote voetjes. Nu voor buiten ga ik sandaaltjes halen van Kipling. Zit ook een goeie zool in.

4 jaar geleden

En mijn zoontje liep heel goed op vans.

4 jaar geleden

Voor in huis lekker op blote voeten laten lopen is het beste voor de ontwikkeling van de voetjes. Als hij echt zelf buiten gaat lopen dan kijken voor schoentjes die eenvoudig aan gaan. Hier waren schoentjes met rits en veters tegelijkertijd echt een uitkomst. Klittenband lijkt vaak fijn maar zodra ze zelf los kunnen maken dan liggen de schoenen dus echt overal op de grond..

4 jaar geleden

Shoesme! Hadden eerst die met flexibele zool en als ze echt stevig lopen met harde zool. In huis lekker op blote voetjes!

4 jaar geleden

bij van haren, enfanten schoentjes

4 jaar geleden

Wij hadden in het begin voor de eerste stapjes leren slofjes waar ze binnen en buiten op liep. En later toen ze echt meer ging lopen hebben we bunnies gekocht met flexzool. Ik ga wel altijd naar een schoenen winkel die ook echt de voeten op meet en goed kijkt hoeze er op loopt. Wij vinden schoenen zelf gewoon heel belangrijk. Succes

VRIEND

4 jaar geleden

Ik had van die baby Allstars, daar liep ie super goed op! K heb ze nu al klaarliggen van vans voor de jongste! Je moet kijken naar een flexibele zool. Wij zijn toen maar een luxe schoenen zaak gegaan, hebben daar de voetjes op laten meten en tips gevraagd... Ze hadden daar alleen echt niet onze smaak qua schoenen!

4 jaar geleden

Die van Pinocchio vond ik heel fijn. Flexibele schoen en flexibele zool. Heeft hij in het begin heel goed op gelopen!

4 jaar geleden

Shoesme is het merk voor ons! Die zijn echt gespecialiseerd in het maken van baby/kinderschoenen en volgens de kinderfysio ook een heel goed merk! Wel prijzig, maar heel goed voor de voetjes.. 😉

4 jaar geleden

Reactie op Ami2

Shoesme is het merk voor ons! Die zijn echt gespecialiseerd in het maken va ...
K heb me verdiept in het soort schoentjes voor ons zoontje omdat hij erg veel viel.. maar hij heeft ook een hoge wreef.. we hebben dus een keertje een miskoop gedaan omdat hij letterlijk een blauwe wreef kreeg van verkeerde schoentjes, ze waren te hoog.. en tip om daar ook even naar te kijken. Verder maakt het voor ons niks uit of hij met of zonder klittenband of veters heeft. De enige plek waar hij schoenen uittrekt is in de auto en dat is helemaal prima. Je kan eerst in de winkel de goede maat laten meten, daarna gaan wij op internet kijken voor een mooie aanbieding, want ze zijn best duur.