4 Reacties

VRIEND

茅茅n jaar geleden

Geef je borstvoeding? Dan is dat mijn tip馃槄. Hier altijd in slaap gevoed. Verder de draagzak mee op het vliegveld. Je kunt geen bed uitklappen of iets in het vliegtuig. Slaapzak kan, maar als je kindje bij jullie kan liggen is dat niet nodig lijkt mij.

茅茅n jaar geleden

Wij hadden een vliegtuig bedje/kussen. Onze dochter sliep er heerlijk op alleen daar heeft ze wel een eigen stoel voor nodig.

茅茅n jaar geleden

Voor zo'n lange vlucht zou ik toch kijken of je een extra stoel kan boeken. Ik vond 4 uurtjes vliegen met een bijna 2 jarige al een behoorlijke uitdaging.

茅茅n jaar geleden

Bij het instappen bij het vliegtuig vragen of er een rij is die nog 3 vrije stoelen heeft waardoor je kleine alsnog gratis een eigen stoel heeft. Bij een volle vlucht geen kans, maar je kan het altijd even vragen. Ik vond het al pittig met een 14 maanden dreumes zonder stoel, dus heb voor onze dochter dit jaar wel een eigen stoel geboekt. En dan haal ik iets als de Stokke Jetkids zodat ze een eigen bedje heeft om te slapen. Voor bij jullie op schoot weinig tips. Mijn dochter sliep dan gewoon op mijn borst terwijl ik een beetje naar achteren lag. En een dekentje overheen. Zou wel iets van een wollen boxpakje kopen zodat de temperatuur goed wordt gereguleerd aangezien het ook snel kan afkoelen in de vliegtuig.