7 Reacties

één jaar geleden

Jaaa er zijn zeker multivitamines voor peuters! Ik geef mijn dochter Vitakruid dag en nacht junior! Goed merk! 😊 Is een drankje! Giet je zo op een lepel naar binnen, of desnoods met een beetje yoghurt ofzo! Succes!

één jaar geleden

Het klinkt misschien stom, maar juist nu ze ziek wordt en jullie ook verhogen jullie de weerstand. Overigens hebben bijna alle volwassenen nu dat ze ziek worden bij gebrek aan contacten de afgelopen jaren. Ook wij moeten onze weerstand weer opbouwen en daar hoort ziek worden bij. Verder gezond en gevarieerd eten en buitenlucht. Als ze weinig eet kan je een multivitamine geven.

één jaar geleden

Vitakruid is een heel goed en mooi werk. Je kunt een vragenlijst invullen en dan krijg je wat gerichter advies. Ik heb ze ook wel eens gemaild en om advies gevraagd en toen kreeg ik hele fijne tips!

één jaar geleden

Merk bedoel ik!

één jaar geleden

Bedankt! Ik ga eens kijken voor vitakruid

één jaar geleden

Ik heb bij meerdere kinderartsen een soort gelijke vraag gesteld. Alle 3 hebben ze echt heel duidelijk afgeraden om op zo een jonge leeftijd multivitamine te gebruiken als er niet dmv bloedonderzoek is vast gesteld dat ze iets te kort komt... zonde je van je geld en doet niets goed voor het jonge lichaampje.. Mocht je het wel willen doen. Dan is vitakruid idd wel een goed merk

één jaar geleden

Het is trouwens een bekend fenomeen dat als een kind start bij opvang of school dat ze veel ziek zijn. Heeft absoluut niets met een lage weerstand te maken, maar het feit dat ze nu pas voor het eerst in aanraking komen met de ziektes en dus natuurlijke mechanismen moet opbouwen... dat ga je niet tegenhouden of voorkomen met.vitamines