6 Reacties

茅茅n maand geleden

Het duidelijkst is de zadel hoogte vergelijken met de beenlengte binnenkant. Maar zou inderdaad voor een klein fietsje gaan.

茅茅n maand geleden

Maar als antwoord: Mijn kleintjes pastten er met 20 maand op. Konden bij de gastouder vanalles proberen. Maar mijn kinderen pakten hem pas vanaf 3,5 jaar, als tweewieler dus. Daarvoor kozen ze een lichtgewicht variant, veel handzamer voor die kleintjes. Dus ja, zon klein plastic ding en later zon foamband 2 wieler hadden de voorkeur. Trybike vind ik echt iets voor plekken waar veeel ruimte is, of als ze het echt goed kunnen en hard gaan. In de stad of het dorp is het vooral lomp en zwaar (ook om mee te nemen).

茅茅n maand geleden

Mijn zoontje paste er goed op toen hij 16 maanden was. Hij was toen toevallig net gemeten bij CB, 84 cm.

茅茅n maand geleden

Reactie op Bananana

Maar als antwoord: Mijn kleintjes pastten er met 20 maand op. Konden bij de ...
Ik heb hem maanden geleden al gekocht met de gedachte dat hij wel gewoon door zou groeien. Blijkbaar niet 馃槈. Dan denk ik dat ik hem nog maar even in de doos laat ziiten. Die 30cm beenlengte redt hij nog lang niet.

茅茅n maand geleden

Onze man past er met 1 jaar al op. Maar is wel al 75 cm

茅茅n maand geleden

Mijn dochter paste er met 14 maanden op en was toen 79 cm. Paar weken eerder ook geprobeerd (dacht online de minimumlengte 75cm te hebben gezien) maar dat ging toen echt nog niet bij haar.