18 Reacties

één jaar geleden

Zolang ze in het water zijn is dat zeker niet te warm. Ik heb nog een apart broekje gekocht en een baby bad poncho bij zeeman.. dus na het zwemmen gaat het uv pakje uit, badponcho en zwembroekje aan

één jaar geleden

Reactie op 2021November

Zolang ze in het water zijn is dat zeker niet te warm. Ik heb nog een apart ...
En als ze buiten het water aan het spelen zijn?

één jaar geleden

Wij hebben er een van de Primark, echt een top ding! Zo zijn ze toch meer beschermd tegen de zon, maar droogt snel op ivm het materiaal. Wij wisselen het sowieso wel af met gewone zwembroek, zodat hij wel wat bruiner kan worden, maar echt een korte tijd en dan het UV pak weer aan.

één jaar geleden

Reactie op Koalabeertje

Wij hebben er een van de Primark, echt een top ding! Zo zijn ze toch meer b ...
Ook met lange mouwen? Heeft hij het niet te warm?

één jaar geleden

Hier een uv trui die ze altijd draagt. Lange mouwen, maar gewoon open aan de onderkant. Ze is al 2 en ze loopt liever bloot rond, maar als ze in de zon wil moet ze dat truitje aan. Het werkt hetzelfde als factor 50 zonnebrandcrème en laat mijn kindje zonnebrandcrème nou net het verschrikkelijkste ooit vinden. Is het te warm? Nee. De blote huid in de zon is volgens mij juist heter dan zo'n uv-pakje. Anders brandt de zon echt en dat houdt dat pakje tegen.

één jaar geleden

Reactie op lieveliien

Ook met lange mouwen? Heeft hij het niet te warm?
Tot nu toe niet! En hij heeft het van zichzelf vaak erg warm..

één jaar geleden

Hier een zweetsok die zo’n pak perfect kan verdragen. Wel eentje met korte mouwen (heeft hij liever) en alsnog goed insmeren uiteraard, maar dat laatste is logisch.

één jaar geleden

Perfect zelfs! Ook met lange mouwen, zeker niet te warm. Omdat het nat is koelen ze toch lekker af

één jaar geleden

Ik vond t niks. Blijft lang nat als ze eruit zijn en daardoor erg koud. Drama om uit te trekken als het nat is… ik deed goed insmeren en niet te lang in het water. Wel een petje op in t water. Als het shirt droog is om buiten te spelen prima.

één jaar geleden

Ik vind het geen succes, althans niet met lange mouwen. Blijft hartstikke lang nat en dus ook erg koud. Zwembandjes glijden van de mouwen af. En uittrekken is niet heel fijn. Ik heb die van Liewood vorig jaar wel met korte mouwen gehad en als het heel heet is, is het ideaal. Maar ook daarvan is de stof best dik waardoor het lang duurt voor hij opdroogt. Dochter is al snel aan het blauwbekken in het water en met zo’n pakje wat lang nat en koud blijft hebben wij ervoor gekozen gewoon een badpak aan te trekken en vaak te smeren. Gelukkig verbrand ze niet snel (en wordt ze heel snel bruin 🌞).

één jaar geleden

Ik vind het echt ideaal! Zal persoonlijk wel een los shirt met broekje doen. Is namelijk makkelijker uit te trekken. Hier geen last van te koud of te warm. Ze lopen hier de halve zomer in dit soort shirtjes (koop zelf vaak bij de h&m)

één jaar geleden

Mijn kinderen hebben broekje met shirtje met korte mouw. Maatje groter dan ze eigenlijk hebben en dan werkt het perfect. Heb ecbte heet hoofdjes maar dit vinden ze juist fijn!

één jaar geleden

Reactie op Lin 93

Ik vind het geen succes, althans niet met lange mouwen. Blijft hartstikke l ...
Je smeert niet alleen tegen het verbranden. De uv-straling is ook zonder dat je verbrand al schadelijk voor je huid. Super fijn dat jullie dat jullie dus al wel veel smeren.

één jaar geleden

Hier wel gehad, maar blijft veel te lang nat en dus te koud. Hier dus gewoon een stoere zwembroek en elk uur smeren met factor 50 en een stoere pet op zijn hoofdje 😃

één jaar geleden

Als het nat word is het juist koud. Maar ik vind het in het openluchtzwembad of aan het strand wel ideaal, veel minder smeren. Als ze eruit gaan doe ik de pakjes uit.

één jaar geleden

Wij hebben dat uv zwempak van hm gekoctht voor spelen in het zand op het strand, niet om te zwemmen. Scheelt een hoop smeerstress.

één jaar geleden

Met lange mouwen btw