10 Reacties

één jaar geleden

Er is daar zowel op het vakantiepark als in het avonturenpark (wat een stukje verderop zit) enorm veel te doen. Wij zijn er onlangs geweest en je hebt voldoende activiteiten op beide parken om de dag door te komen hoor ☺️

één jaar geleden

Deze ervaring heb ik ook! Wij zijn er in oktober geweest met onze 15 maanden oude dochter. En je hebt naar mijn ervaring geen extra activiteiten nodig, zeker niet als het lekker weer is! (er is volgens mij ook weinig ☺️)

één jaar geleden

Er is inderdaad genoeg te doen! Leuke binnen speeltuin, knutsel activiteiten, optreden van Fien en Teun, buitenspeeltuinen en de avonturenboerderij is voor die leeftijd ook zeker 2x leuk!

één jaar geleden

Ik woon er 5 minuten vandaan. Op 15 minuten rijden zit wel een leuk overdekt zwembad eventueel. Maar beide parken zijn genoeg leuke dingen te doen!

één jaar geleden

Leuk om dit te lezen. Wij twijfelden om te boeken, maar ik ben nu om!

één jaar geleden

Leuk om dit te lezen. Wij twijfelden om te boeken, maar ik ben nu om!
Wij zijn geweest en ze heeft echt genoten. We gingen met een dreumes heen en met een peuter terug. Overal dingen te zien. Elke dag animatie, diertjes overal. Speelschuur met van alles te doen. Huisjes helemaal volledig. Attractiepark ligt op kwartiertje rijden. En kan je gratis heen. Wij waren er 1.5 week geleden helaas slecht weer. Maar zou zo weer gaan

10 maanden geleden

Wij zijn ondertussen ook geweest. 5 dagen in zo'n tent met bijna 2 jarige. Was slecht weer, maar we hebben het enorm leuk gehad! Echt zo leuk! We zijn de laatste dag naar de avonturenboerderij geweest, omdat er al zoveel pp het park zelf was. Ik denk dat we volgend jaar nog wel een keertje gaan.

10 maanden geleden

Wij zijn in de meivakantie een midweek geweest. We hebben genoten! De meiden vonden alles mooi. Alleen wel erg koud in de tent. In de zomervakantie gaan we nog een keer, maar dan 1,5e week.

10 maanden geleden

Zwembaden overdekt: - lockhorst Sliedrecht - Caribabad Gorinchem Leuke activiteiten in de buurt: - kinderboerderij Gorinchem - monkey town sliedrecht - kinderdijk

10 maanden geleden

Nijntje Museum in Utrecht