4 Reacties

2 jaar geleden

Sommige kindjes zijn nu eenmaal veelvraatjes, haha! Maar even serieus, als zijn gewicht niet door het dak gaat, lekker laten gaan. Ene kindje eet nog amper vaste hapjes met 7 maanden, andere kindje alles wat los en vast zit! Geef eens een keertje een kleinere fles, je merkt vanzelf of hij dan tevreden is of nog meer wil! Ik geef zelf borstvoeding, dus niet echt vergelijkingsmateriaal. 6 tot 10x voeden op de dag incl nacht. 2x per dag eet ze iets van groente/fruit/brood met wat roomboter, 1x per week ei. Ene keer meer dan de andere keer. Vandaag 2 korstjes brood en 2 reepjes aardappel. Wat minder dan normaal.

2 jaar geleden

Ahhh echt geniet er van! Zou willen dat mijn dochter zo veel eet 馃槶 elke dag stress omdat ze niks wilt eten

2 jaar geleden

Klinkt mij normaal, als hij verder niet bizar veel aankomt dan:) Volgens mij deden wij met 7 maanden zelfs nog wel eens 5 flessen en dan nog de rest. Zoontje was vanaf 7 maanden ook al flink bezig met klauteren, zitten, optrekken en staan, dus hij zal de extra energie wel nodig hebben gehad. Is die van jou ook zo beweeglijk misschien? Hij heeft nu met bijna 12 maanden nog steeds 3 flessen en eet de hele dag door brood, crackers, fruit en dan nog een 250gr groentehap. Groei is zo gemiddeld als het maar kan, dus het zal wel goed zijn haha Vind je het niet ook heerlijk dat hij zo goed kan eten?;)

2 jaar geleden

Reactie op agdjjdj

Ahhh echt geniet er van! Zou willen dat mijn dochter zo veel eet 馃槶 elke da ...
Ik weet niet hoe oud je kindje is, maar onder de 1 jaar is dit geen probleem hoor! Gewoon lekker hapjes blijven aanbieden naast de flessen. Het komt vanzelf wel! Borst of flesvoeding is in principe nog de hoofdvoeding tot de leeftijd van 1 jaar, hapjes komen vanzelf! Sommige kindjes zijn snel, sommige hebben wat meer tijd nodig. Dus no stress 馃槝