9 Reacties
2 jaar geleden
Reactie op 2020mama
Geen ervaring mee. Maar je kan ook puur notenpasta kopen en er doorheen roe ...
Klopt! Ik heb de bio cashew/amandel/pinda variant van de AH geprobeerd maar dit vindt ze niet lekker 😕 dus ik hoopte dat door een kleine hoeveelheid noten ‘poeder’ aan haar ontbijt ze het wel lekker zou vinden!
2 jaar geleden
Ik zou het gewoon heel fijn snijden met een scherp mes, zoals je ook knoflook fijn snijdt. In een blender krijg je idd eerder een pasta dan poeder.
2 jaar geleden
Of met de vijzel een beetje pletten, dan worden het kleine stukjes maar geen kruimels. Werkt prima!
2 jaar geleden
Ik raps noten met een fijne rasp. Over pasta heen of door yoghurt/havemout ofzo. Stampen doe ik niet daarmee krijg je teveel olien die gaan mixen tot een papje. Mijn dochter krijgt sinds ze 20maanden is halve casew noten en walnoten. Goed oefenen met kauwen en voordoen hoe je de noot tussen je kiezen plaatst. Wij voelen ons hier goed bij maar ieder kindje is anders.
2 jaar geleden
Gelukt in de blender/mixer! De trick is om de mesjes iedere seconde te stoppen en dan weer blenden een seconde, dan weer stoppen en zo door tot het hele kleine stukjes zijn. Als je het aan een stuk door blijft blenden krijg je een olie achtige brei, nu maar hopen dat deze stukjes klein genoeg zijn om zich niet in te verslikken (in de luchtpijp terecht komen kan denk ik niet omdat ze in de yoghurt gaan 🙏🏼 )















