2 Reacties

10 maanden geleden

Qua vlees maak ik af en toe een grote pan gehaktballetjes. Gewoon kipgehakt of rundergehakt, eitje, paneermeel en wat kruiden. Dan weet je ook dat er geen zout en troep in zit. Die gaan in de vriezer en zo kan ik er per keer 1 of 2 ontdooien. Verder eet ze meestal vegetarisch. Ik probeer zoveel mogelijk te geven wat wij eten. Alleen laat ik evt iets weg als ik dat niet geschikt voor haar vind. Gisteren bijv. bami: ik schep de noedels met roerbakgroenten voor haar op, voordat ik een kruidenmix in de pan doe (ze mag wel kruiden natuurlijk, maar in dit geval was het vrij pittig en bevatte ook zout). En dan geef ik een schepje 100% pindakaas ipv satésaus. Erbij een gebakken ei en wat sperziebonen, net als wij.

10 maanden geleden

Ons kind eet veel kip en gehakt. Vlees van eigen koe zoals saucijsjes, hamburgers en runderlappen gaan er ook goed in. AGV vindt ze niks aan, maar pasta’s wel. Ik wissel wat af in de soort pasta: penne, fusilli, elleboogjes,…. Ene keer gebruik ik tomatensaus, andere keer weer groene of rode pesto. Zo lijkt het elke keer weer anders.